Ветеран закарпатської міліції презентував книжку про Перечинщину (ФОТО)

3
0

Днями в приміщенні Перечинської районної бібліотеки відбулася презентація книги уродженця Перечинщини, ветерана ОВС Юрія Стегури «Чиста правда». Більше 20 років віддав Юрій Михайлович службі в міліції і довів, що робота у правоохоронних органах – це далеко не табу для творчості. І його збірка художніх оповідань цьому приклад.

Порядний, чесний, об’єктивний у ставленні до людей, маючи великі можливості, він ніколи не прагнув висот, - таким Юрія Стегуру  побачили присутні, так його охарактеризували у вступному слові до презентації, таким його знають близькі та знайомі. Літературні експерти визначили три чинники, які спонукали автора до написання книги –любов до рідного краю, знання історії  та психології людських відносин. Сам автор називає найщасливішим у своєму житті період роботи в міліції. І це не могло не відобразитися на тематиці його творів. Книга містить оповідання «Реформації», «Вікно в міліцію», звідки читач може дізнатися про будні міліцейського життя.

На презентації книжки були присутні голова Ради ветеранів ОВС Перечинського району Михайло Лакатош, президент Закарпатського обласного відділення Українського фонду правоохоронних органів «Правозахист» Іван  Мицька, пенсіонер ОВС Володимир Павлов, працівники Перечинського райвідділу міліції. Радує, що в недалекому майбутньому готується до друку наступна книга Юрія Стегури.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також