Ветеранам Закарпаття подарували мобільні телефони

10
0

також оплачуватимуть їх рахунки

Напередодні 9 Травня голова Закарпатської облради Михайло Кічковський, керівник апарату - заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович зустрілися з ветеранами - йшлося про започаткування акції „Мобільний телефон - ветерану” від Міжнародного благодійного фонду „Панславія”. Про це 8 травня ЗІКу повідомили в Управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.

Компанія „Київстар” передала обласній раді організації ветеранів України 250 мобільних телефонів та стільки ж sim-карток для користування інвалідам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій. Крім того, обласна влада щомісячно поповнюватиме рахунки абонентів з числа інвалідів та учасників бойових дій.

Досі для багатьох ветеранів війни та прирівняних до них осіб, особливо у сільських населених пунктах, залишилася нерозв’язаною проблема телефонізації квартир чи помешкань. Це питання було розглянуто на спільному засіданні колегії облдержадміністрації та координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради. Як наслідок між облдержадміністрацією, облрадою та обласною радою організації ветеранів України, Львівською філією ЗАТ „Київстар” і Міжнародним благодійним фондом „Панславія” було укладено угоду щодо забезпечення ветеранів Великої Вітчизняної війни послугами мобільного зв’язку.

Також наголошувалося, що акція „Мобільний телефон - ветерану” - не одноразова.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також