Ветерани Хустщини та Іршавщини не залишились без привітань

6
1

З нагоди свята ветерани Хустщини та Іршавщини отримали від депутата Закарпатської обласної ради Павла Балоги пам’ятні подарунки, а Хустська міськрайоннна організація ветеранів – набір комп’ютерного обладнання зі скайпом та веб-камерою.

9 травня  Закарпаття, разом з усією Україною, відзначає 67-му річницю Перемоги. Урочисті заходи тривають в містах, селах нашого краю. Головний їх атрибут -  святкові мітинги-реквієми, де вшановують пам'ять загиблих  та складають шану живим героям.

Лунали сьогодні вітальні промови і в Хусті.  Тут з ветеранами війни  зустрічалися представники місцевої влади. Від імені депутата Закарпатської обласної ради Павла Балоги  героям-фронтовикам було вручено пам’ятні подарунки. Разом зі щирими побажаннями  міцного здоров’я, родинного затишку, миру,  злагоди та Божої благодаті.

А Хустська міськрайонна організація ветеранів отримала в подарунок від Павла Івановича набір комп’ютерного обладнання. Зі скайпом та веб-камерою. Окрім того, обладнання було підключено до мережі Інтернету. Організація зможе ним користуватися  протягом року – саме на цей час проплачемо послуги провайдера. 

Така благодійна допомога, за словами ветеранів,  є дуже доречною. Бо в пору розвитку сучасних інформаційних технологій, дозволить  більш активніше спілкуватися зі своїми побратимами по всьому світу, вітати одне одного зі святами, ділитися досвідом, спільно вирішувати наболілі й злободенні проблеми ветеранського загалу.  До речі, одразу після налаштування техніки голова Хустської міськрайонної організації ветеранів Федір Михайлович Липчей  поспілкувався зі своїм тячівським колегою, привітавши його з річницею Перемоги.

На жаль, з плином часу все менше учасників війни можуть самостійно відвідувати урочисті заходи в День Перемоги. Бойові рани та роки роблять свою справу й немало героїв-фронтовиків нині прикуті до ліжка чи важко хворіють. Напередодні свята про них також  не забули. Зокрема, в Іршаві ветеранів  війни відвідали вдома й передали вітання від Павла Балоги.  Та  вручили їм святкові продуктової набори.

Також за сприяння депутата 9 травня  організовано частування ветеранів-учасників святкових заходів у Хусті та Іршаві. Колишні фронтовики отримали чудову нагоду зібратися разом, згадати нелегкі  воєнні роки та поспілкуватися. 

Коментарі

2
2

Ко такий Пало?

Читайте також