Ветерани передали студентам Мукачівського аграрного ліцею естафету патріотизму (ВІДЕО)

22
1

Паріотизму не навчишся, його можна лише виховати. У Мукачівському професійному аграрному ліцеї ім. Михайла Данканича почесні ветерани провели розширене засідання, яке присвятили патріотичному вихованню підростаючого покоління.

Естафету патріотизму передали патріоти-ветерани молоді Мукачева на виїзному засіданні Мукачівської райради ветеранів України. Адже сьогодення як ніколи вимагає від підростаючого покоління любові  до батьківщини. На заході ветерани поділилися досвідом та своїми здобутками із учнями Мукачівського професійного аграрного ліцею ім. Михайла Данканича. Патріотизму не можна навчитися, його потрібно виховувати змалечку, кажуть працівники ліцею.

Тому на уроках Захист Вітчизни, на лінійках під назвою «Вічна слава героям», щотижня на виховних годинах та на інших  подібних заходах виховують достойних громадян країни. Прикладом для вихованців є і випускники, які захищають незалежність України у зоні бойових дій. Почесні ветерани Мукачева та району спільно з викладачами ліцею намітили напрями співпраці організації патріотичного виховання молоді. Учні навчального закладу і беруть активну участь у подібних заходах і готові у разі необхідності не лише працювати у аграрному секторі після навчання, а й боронити кордони рідної країни. Наприкінці засідання ветеранської організації присутні вшанували загиблих в Донецьку шахтарів та жертв військового конфлікту на сході країни хвилиною мовчання, адже своїх героїв треба знати і пам’ятати.

М-Студіо

Коментарі

БМ
бляха муха

Ветераном-патріотом може бути тільки мент,прокурор, суддя, другі що підпадають під закон про ветеранів війни просто лохи, яким кожен уряд урізае льготи і пенсії.

Читайте також