Вежу зв'язку на території берегівської школи побудували, а про угоду забули

6
0

До міського голови берегова звернувся директор місцевої школи №3 з проханням допомогти у вирішенні питання з вежею мобільного зв’язку, яка зведена на подвір’ї навчального закладу.

"Справа в тому, що при неодноразових зустрічах дирекції школи з представниками компанії були домовленості про те, що власники вишки допомагатимуть школі за використання земельної ділянки на території закладу. Зокрема йшлося про те, що користувачі ділянки поставлять шкільну огорожу з воротами, щомісяця перераховуватимуть орендну плату та відремонтують спортивний зал. Однак за період встановлення вишки був виконаний тільки останній пункт домовленості", - пише міський голова Берегова Золтан бабяк на своїй чторінці у "Фейсбук".

Тому, дирекція школи спільно з батьківським комітетом вирішили у разі не виконання обов’язків мобільної компанії просити про демонтаж вежі.

 

"Міській раді вдалося вирішити цю ситуацію. Тож борг перерахували школі, за рахунок чого буде відремонтована огорожа навколо навчального закладу. А договір про оренду будуть допрацьовувати", - розказав міський голова.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також