В’ячеслав Грозний прокоментував поразку "Говерли" від "Металіста"

13
0

Як повідомляє офіційний сайт ФК "Металіст" наш коуч віддає належне харківській команді, шкодує за змарнованою нагодою Степанюка та закликає до припинення кровопролиття на сході держави.

"Граючи з топ-клубами, до числа яких, безумовно, "Металіст" відноситься за всіма складовими: по організації справи, по інфраструктурі, за підбором виконавців - з усього, цікаво себе перевіряти. Результатом, звичайно, я незадоволений, тому що при рахунку 0: 0 Степанюк зобов'язаний був забивати. Тоді була б абсолютно інша гра: я б перейшов у три захисника і спробував би максимально знівелювати перевагу "Металіста" на флангах - особливо на лівому фланзі, де грав Ребенок. На мій погляд, Степанюк прийняв неправильне рішення - віддав передачу, а її заблокували.

Було ще кілька напівмоментів - багато моментів в таких матчах не буває. У першому таймі ми застосували пресинг, постаралися позбавити "Металіст" м'яча, не давали розвертатися ні на аутах, ні на початкових ударах. Сил у нас на це, в принципі, вистачало, але було занадто багато браку. На розминці ми вже побачили, що деякі хлопці хвилюються - деякі на такому рівні не грали. Просили їх заспокоїтися, тому, напевне, і це в чомусь позначилося.

У порівнянні з минулим сезоном основна частина команди випала: і ваш Шарпар, і Кочіш, який виїхав до Чикаго, і Буяльський, який в київському "Динамо", і Балафас - вони складали кістяк у середній лінії. Поки дуже складно конкурувати з такими командами.

Я засмучений, що ми не взяли очки. Коли команда тільки створюється, то важливо отримати позитив від набраних очок у грі з великими клубами. Наприклад, як "Олімпік" відібрав очки у "Динамо", обіграв "Зорю", психологічно вони себе почувають добре. Ми ж поки не можемо перемогти. Ближче до перемоги ми були в матчі з "Ворсклою", в першому таймі з "Карпатами". Йде процес створення нової команди.

"Металіст" можу привітати з перемогою - це хороша команда, що й казати. Вони одні з кращих в Україні. Я особисто їздив до Львова дивитися на гру з "Шахтарем", я розглянув багато нюансів і, в принципі, розумів, що харків'янам не можна давати м'яч, потрібно грати щільно. Але одна справа керувати фішками і говорити, а інша справа - виходити на поле і втілювати все це протягом 90 хвилин. Якби у нас було менше браку, то і втомлювалися б ми менше.

Дуже хотілося б, щоб швидше закінчилися всі ці неподобства проти нашої країни на сході України. Ви знаєте, я іноді емоційно завожуся з футбольного приводу, але ж хлопцям-військовим і звичайним людям там значно складніше, ніж нам тут всім разом узятим. У нас тут пресинг, тактика, забив-не забив, а люди там - це справжні герої. І це так важливо! Важливо, щоб вся країна об'єдналася, підтримала. Щоб усі ці політичні внутрішні чвари були відкинуті. Потрібно об'єднатися і очистити країну від усіх тих, хто заважає нам жити!"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також