Від 14 років: Окупанти систематично ґвалтували близько 25 дівчат та жінок в одному з будинків Бучі

1
0

Українська омбудсменка Людмила Денісова розповіла, що в одному з будинків у Бучі під Києвом окупанти систематично ґвалтували близько 25 дівчат та жінок.

Про це повідомила Денісова, пише НВ.

«Близько 25 дівчат і жінок віком від 14 до 24 років систематично ґвалтували під час окупації в одному з будинків у Бучі. Дев’ять з них вагітні», — розповіла Денісова. За її словами, російські солдати казали потерпілим, що «ґвалтуватимуть так, що вони не захочуть сексуальних контактів з жодним чоловіком, щоб завадити їм мати українських дітей». Денісова додала, що на гарячі лінії підтримки потерпілим надходять дзвінки та повідомлення в Telegram.

За інформацією Денісової, зараз неможливо оцінити масштаби сексуальних злочинів, скоєних російськими військами під час окупації українських населених пунктів. Багато людей звертаються за психологічною допомогою, тому злочини не можна зафіксувати.

Денісова додала, що хоче створення спеціального трибуналу ООН для суду особисто над Путіним за звинуваченнями у військових злочинах, включно зі зґвалтування.

Раніше Денісова розповідала про випадки зґвалтування російськими окупантами дітей. Після втечі окупантів із Київської області світ побачив результати їхнього звірства, жертвами якого стали сотні людей. У Бучі, Ірпені, Бородянці та по Житомирській трасі були виявлені тіла закатованих і вбитих росіянами мирних жителів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також