Від буревію найбільше постраждала східна частина Ужгорода (ФОТО)

16
5

Негода, яка лютувала у ніч із неділі на понеділок повалила багато дерев та знищила рекламні конструкції.

Епіцентр грози, яка лютувала чи не всю ніч припав на східну частину Ужгорода і закінчувався, орієнтовно, у районі села Глибоке. Саме тут за спостереженнями кореспондента Мукачево.net, найбільша кількість обламаних гілок, повалених дерев та знищених білбордів. Деякі із дерев, які повалила гроза впали на дорогу. Станом на ранок стовбури вже було прибрано на узбіччя – про те, що дерева лежали на дорозі свідчив лише рясно всипаний листям і дрібним гіллям асфальт. Деякі з дерев вдалося зняти на ходу з вікна авто.

Також на перехресті Гагаріна-Анкудінова, на «кільці» біля Барвінку – два повалені білборди. Кілька рекламних конструкцій, хоч втрималися через міцний каркас позбулися, утім жерстяних листів, які вітер просто вирвав із клепок. Такі руйнування спостерігаються не далі Глибокого, тож, Мукачева й східніших районів, гроза й буревій ймовірно торкнулися менше.

Коментарі

ТД
Тужанський Дмитро

Додали фото борду від Віталія Глаголи. Йому велике спасибі

Г
гуцул

"Гм"-то шо "ГАМАСЕК"чи Гімно......

Г
Гм..

дякую за посилання! та ви все ж пофотографуйте поруйновані біл-борди,бо, якщо на них ніхто увагу не зверне, то вони й надалі "прикрашатимуть" наше місто!

ТД
Тужанський Дмитро

Ось ще два розлогі фоторепортажі http://www.mukachevo.net/UA/News/view/59430 http://www.mukachevo.net/UA/News/view/59435

Г
Гм..

чого так мало фоток? тре було вранці пробігтися ужгородом і пофоткати більш масштабнше повалені дерева, біл-борди, які, до речі, здається ніхто вправляти не збирається

Читайте також