Від дитинства до сьогодні: Як виглядала закарпатка Еріка Герцег до появи у ВІА ГРІ (ВІДЕО)

13
37

Співачка вже сьогодні думаю про сольний проєкт і допрацьовує у відомому колективі.

Еріка народилась у селі Мала Добронь Закарпатської області, де живуть переважно етнічні угорці. У школі, де навчалась Еріка, навчання відбувалося угорською мовою з вивченням української. Із 1 до 5 класу Еріка навчалась у місті Загонь (Угорщина), що за 12 км від села Мала Добронь. Щодня Еріка перетинала кордон України й Угорщини. Коли правила перетину кордону стали більш суворими, Еріка перейшла до школи у своєму селі. Із 9 до 12 класу Еріка навчалась у реформаторському ліцеї в сусідньому селі Велика Добронь. У 2006 році Еріка вступає до ЗУІ імені Ференца Ракоці II на факультет економіки й менеджменту, який закінчила 2009 року. Під час навчання працювала офіціанткою.

У 2008 році Еріка за 8 місяців схуднула на 30 кг і почала працювати в модельному бізнесі — знімалась у рекламі спідньої білизни та ювелірних прикрас. У квітні 2011 року Еріка переїжджає до Києва. У 2012 році вона отримує свій перший контракт і рекламує французьку спідню білизну. Цього ж року її зняли для листопадового номера журналу «Playboy».

На шоу «Хочу до „ВІА Гри”» Еріка познайомилась із Мішею Романовою та Анастасією Кожевніковою. Вони склали колектив під керівництвом Надії Мейхер. Як фіналістки вони виконали нову пісню Костянтина Меладзе — «Перемирие».

14 травня 2020 року на своїй сторінці в соціальній мережі «Instagram» повідомила що в грудні покидає колектив.

Нагадаємо, що нещодавно Еріка Герцег приїхала на Закарпаття, аби відсвяткувати ювілей мами.

Коментарі

М
Молодец

Оцінена шо би вона там не робила . Вона чогось добилася у цьому житі . Респект !!!

О
Олександр

До Эрика Герцег 29.05.2020 19:18. Звізда - розeбан@ пiзд@,

Ш
Шоні

До ерики. Можна я тоби полижу волосатий пирижок бо ромаріо мине не хочи.

ЭГ
Эрика Герцег

Вы все обозленное быдло и просто мне завидуете! А я звезда!

О
Олександр

І ВООБЩЕ ЯКА ОНА ЕРІКА - ЕРЖІЯ ЙУЙ ІМ"Я.

О
Олександр

ДО Zoltan 29.05.2020 14:35 Эрику называют наверное проституткой те, которые очень хотели бы с ней переспать. Не получится, не тот уровень: у нее лицей и высшее образование! ВИСШОЄ ОБРАЗОВАНІЄ ЧОГО - СПЕРМОГЛОТАНІЯ???.

О
Олександр

ДО Поющие трусы 29.05.2020 11:58. Судя по бровам любила ся дюгати з усіма.

О
Олександр

ДО Кирило Кожумяка 29.05.2020 09:56. Чуєш оліню! кого шанувати?, сю пірвану?. Пішла у Росію на зароботки там лягла под Меледзе і не лем та уже Звізда?. Тебе кіть жона б;є та сиди тихо... понабираєте си у жони усяку шантрапу та повзаєте перед ними на колінах... БІЛЬШЕ НЕ ПИШИ...

О
Олександр

нараз видко шо закарпатськакурва.

РУ
Роман Ужгород

Шони 16:49, в "Голубую пикницу" сейчас разовый вход стоит 100грн, если с другом - 150грн за двоих. Годовой безлимитный абонемент - 3500грн. По выходным у них травести шоу-программа при участии Менджула и Алкашони Мандауна, очень рекомендую сходить.

Н
Натурал

Майданутій жоні. Перестань зжимати дупло, бо кишка тебе наглая залєє по штанині. Чому тобі жіноча краса жити не дає?

РУ
Роман Ужгород

До натурала . Не нервуйси я тя люблю.Де стрінемоси у теби чи у Менджула ? Буди нам горяче.

Ш
Шоні

Натурале,ти ся не оправдуй,уд правди не утечеш.Кулько типирька вход в "Голубу пікницю" стоїт? Ці ти по акціі абонемента брав?

Н
Натурал

Нижьному буйному. Мандауне коровавірусний, сиди рівно і ся не дьоргай. Тебе нервуют жінки? задього ти приводу.

М
Майдаун

16:23 - Васько,чорте ти лепавий,тать ся не придурюй,пак ушиткі у варишові знавут ош і ти із занньоприводних ге я,даже абонемента у "Голубу пікницю" оформив на три року наперед.

Н
Натурал

Задньовриводні ПІАРаси, які заполонили поважний сайт. У вас нема майбутьного. Ви не сієте, не жнете, не плодите дітей. Для вас жінка страшніша за Романа Ужгород, ви як бачите жінку, то заливаєте теплим штани позаду, бо розвальцований вихід. Дівчина на картині - сила! Дякуву сайту, що висвітлюють красу.

СЗ
Студеный Звур

Я ся пишу Менчил Мішко , люблю квасити бухлішко , дуже читаво бухаву а пак стіни обсикаву. Дале лізу пяний в гори там сміття я мечу море, яфини я там збираву пак ті гроші пропиваву. Но а раз я кравім ліс на смереку я заліз. Я на сyк із фийсоу сів , гілку спиляти зумів - долі литів я ге птаха , йoбнyвсь в зимлю я з розмаха. Уліз я із пуд смереки, погрозивісь кулаком - то тоті заперевальні ня зробили дураком.

Д1
до 16:04

Менджуле, не палися, бовване ыкаючий. Йди краще мусор прибери який в студені звури на Боржаві наметав за стулько років.

РУ
Роман Ужгород

Туй єден галицький упоротий xyй , корчить із себе нашого .Хоснує чужі ніки "роман ужгород " , "до нижнього " краде и другі ніки. Сам сидить у схроні и удтіть фискать )))))))). І буде там сидіти ищи довго )))))). Бо сараку низнає , ко завтра до влади прийде . ))))))))))) сиди там дале у схроні ))))))))))

Р
ромаріо

Ней кнурі з нею сплять,її переграло пів Доброні і Загоні.

М
Майдаун

Мадярска шлёндра.

РУ
Роман Ужгород

Туй єден русинський хyй ,який хоснує ніки Менджул, Студеный Звур, Сріберный, а зараз сикливо шкериться пуд ніком " мигаль ". Иди у циганський табір и там розказуй своім хазаінам, ко и як мавбы упозировати ...

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Люди,що я там побачив,ой там зрада яка!!!Там у той Еріки показали одне фото біля Кремля з Москви той!!!Це точно агентка Кремля і рука і цицьки того клятого Кремля!!!Ой,що робиться.Хіба за то ми скакали на святому майдану нашому,де СБУ,чому агентів Кремля ту Еріку показують!!!

Z
Zoltan

Эрику называют наверное проституткой те, которые очень хотели бы с ней переспать. Не получится, не тот уровень: у нее лицей и высшее образование!

М
Мигаль

Туй єден галичанин ,хоснує чужий нік " менджул " , и наверся на Еріку . Иди собі у Стрий та там розказуй , ко и як мавбы упозировати ...

ДР
До редакції

Було б правильно назвати статтю, як виглядала Еріка Герцег до появи у ескорті

М
Менджул

Тать вто щи не проститутка. Май дешові проститутки то Шоні Майдаун і його братюк Ромаріо.

Т
Тормоз2

Мукачевонет..пишіть про проституток кука , а не про співачку.Тоді автори будуть молодца

Т
Тормоз

Ніколи не думав , що Співучою Українською мовою , можливо писати таку гидоту. Слава Україні.

ПТ
Поющие трусы

Була гарненькою дівчиною за якою не гріх обернутися. А стала .. ну ви поняли..

К
Кук

Мукачево нет мусор! Пишіть про достойних людей а не про проституток! Автора звільнити треба!

С
Сергій

Красива дівчина!!! Писати всякі гадості розуму багато не треба !! Саме головне що у всіх е діти , дружини , сетри .......А вот чужих треба обзивати ! Вот який е наш мінталітет

КК
Кирило Кожумяка

Чому голубі гомосєкі, для яких чарівні жінки є гидкими, стараються скрізь себе показати (паради, боротьба за можливість брати шлюб). Ви волаєте за толерантність у своїх гейропах. Усьому свій край, колись увірветься терпець і попадете під гарячу руку. У коментах бачу, одному роздовбали уже зранку, має позиви до дефекації. Шануйте жінок!

W
WC

Я Би , даже в Рот їй Дати Боявбися! Вона Общесвенний Туалет (WC)!!!

Я
Я

Всратися мош.

Б
Бондаренко

Молодець, вміло використала шмоньку! Ахати і охати мош і по мадярськи))

1
1

Супер, пойду посру

Читайте також