Від імені комбрига 128-ї бригади та офіцерів вимагають відставки Муженка. Шаптала спростував (Документи)

18
11

Зранку сайт ICTV оприлюднив публічне зверення офіцерів ЗСУ на ім'я головнокомандувача Петра Порошенка щодо дій керівника Генштабу, зокрема у випадку з Дебальцевом.

За версією видання, окрім С.Шаптала під зверненням підписалися офіцери 128-ї, 25-ї, 40-ї бригад та представники 54 батальйону на чолі з В.Шовкуном.

Варто зауважити, що цю публікацію передрукував також Цензор.Нет, а після обіду ICTV її видалила. 

Дещо згодом з'явилося спростування даного зверненння особисто комбригом 128-ої бригади.

Нижче наводимо скан оприлюдненого звернення та пряму мову Сергія Шаптала.

Коментарі

ДД
до Дембель

"А 128 складається з простих мобілізованих роботяг, селянів" - это ты расскажешь убитым на Донбассе (убийцами из 128) женщинам, детям и старикам. Расскажешь селяне они или работяги. Если проживешь больше 2х минут. На Донбассе все эти селяне и работяги называются одним словом - МРАЗЬ!

Д
Даша

Муженка давно к стенке надо чем быстрее тем лучше

Д
Дембель

Для "знавців" мов на Закарпатті!! - Закарпаття це не Галичина, тут спілкуються хто як може і не має в цьому великих проблем. А 128 складається з простих мобілізованих роботяг, селянів та безробітних, які на відміну від "патріотичних" формувань воюють і мовчать. Слава Закарпатцям!

ДМ
до мукачівець

чудовий парень. на вражеском языке размовляеш. правосеки не будут разбираться мукачевец ты или нет, размовляеш по Русски, не скачешь - значит москаль и значит на гиляку!

М
мукачівець

Я сам дольшество времени говорю по руски

.
.

В 128 бригаде в основном по-русски говопят потому как не местные

БП
бля, придурки

напишите на Аглицком, больше веры будет. Откуда в Мукачево знают Русский язык? Все хохлы из 128 по русски ни бе ни ме. Читал смиялССО!

ВТ
Відправити туди всіх київських!

досить бумаги перекладувати! на передову! мало адреналіна заробити,а не умні морди корчити і жити у мирі, вирощувати животи!

.
.

А чЁ на Русском то написано? Типа чтоб лохи в России быстрей зОхавали? Или в 128 все по Русски разговаривают? Херовато СБУ стало работать. Топорно.

Т
трибунал

РОЗСТРІЛЯТИ ЦИХ ГОРЕ-НАЧАЛЬНИКІВ, ГЕНЕРАЛІВ! А ЗА ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ?

R
ri0

Муженка долой, Шаптала - генерала и начальника Генштаба!

Читайте також