Від коронавірусу помер директор Львівського військового госпіталю

11
8

Видатний лікар, який врятував немало життів українських військових, пішов із життя сьогодні, 18 червня.

Видання "Діло" повідомляє, що керівник Львівського військового госпіталю Іван Гайда помер від ускладнень спричинених COVID-19.

Зазначимо, що в Івана Гайди лікувалося чимало закарпатців.

Редакція Mukachevo.net висловлює щирі співчуття у зв'язку зі смертю лікаря.

Коментарі

К
Кеен

І ти лошара *** про коронавірус розказуеш

Д
До****

Глав врач уже нема , комунальне неприбуткове підприємство і керує директор

Ю
ю

Пишiть правду , помер вiд СПIДу , а не вiд лоховiруса !!! Був задньопривiдним, ось i пiдципив заразу !!!

L
Laci

Коронавіруса немає! Підтверджені випадки: 8 488 256. Померло: 453 972.

Д
Дурням

Мукачево уже зробило свій вибор, мінус 2-5% населення слілуючий рік. І никого ти не убідиш маску нгсити бо то чажко для слабоумних. Начнуть носити коли уже пізно буде

N
nmjnz

Скоріше всього тот лікар помер від іншої хвороби ,хто знає можливо біли хронічна хвороба якась .А всьо спиують на коронавірус!

ДЗ
До зірочок

Я його особисто знав, земля Вам - пухом... Сумно за колегу... А короновірус , на жаль, свірепствує... Знаю багато, збільшуються смерті від тромболітичних ускладнень - вірус коварний і вбивчо - бойовий!!! БЕРЕЖІТЬ Себе!!! А призвища не розповсюджують, бо є ще закони про розповсюдження інфи і лік. таємниця‘

*
***

Сочувствие близким! mukachevo.net - как всегда- рулит! 1. Больница для лечении военных- называется госпиталь! А такое, как военный госпиталь... 2. Этими заведениеми управляют не директора, а глвврачи!!! 3. Хватит уже раздувать мифы о коронавируса! Никогда не называли по Ф.И. больных или умерших от коронавируса, а теперь на тебе! Давайте, публикуйте список всех больных и умерших, а то они такие, как честные депутаты: все рассказывают о них, но их никто не видел!

Читайте також