Від Луганську до Закарпаття: українець перетне всю країну на найшвидшому електромотоциклі

11
8

Максимальна швидкість, яку розвивали на цьому електричному мотоциклі, — 167 км на годину.

У День Конституції, 28 червня, з найсхіднішої точки України, села Рання Зоря на Луганщині, стартує мотопробіг, який має завершиться у найзахіднішому населеному пункті країни — селі Соломоново Закарпатської області, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

За кермом електричного мотоцикла Dnepr Electric, який у 2018 році встановив рекорд швидкості на Bonneville Speed Week у штаті Юта, США, буде президент Київського міського автомотоклубу Сергій Малик.

«Ідея у тому, щоб проїхати від найсхіднішої хатки України до найзахіднішої хатки України. Будемо намагатись проїхати максимальну дистанцію за добу на елекромотоциклі. Зі мною їхатимуть дві машини супроводу, у них генератори та три комплекти батарей. На одній батареї по дорогах у поганому стані можна проїхати десь 120 км. По нормальних дорогах — 120?150», — зазначив він.

Нагадаємо, що нещодавно закарпатці поїхали на автомобілі у кругосвітню подорож.

Коментарі

Б
Боря

Найлiпше на дровах

КД
король дороги

а шо я туй роблю з своими бiziглями (колеса 28'').?

Г
Гукан

Схід і Захід разом! Не читайте тих, хто пише, що на сході одні дибіли.

Л
Луи

Не интересно еслибы солнцемобиль или дв игатель стерлинга или вальтера это да!

ВЛ
Від Луганську до....

Забудьте вже за Луганськ, Донецьк, Крим.. Все просрали тупі американські шльондри з рагулями-нациками за шість років. Здобули, плять! Далі що ще просерете? Закарпаття, Чернівці, і т.д.?

В
Василь

Ісе буде дуже мощноє дєйствіє. Я на моторці за сутку з Ужгорода був у Парижі і шось в новостях про то не писали . Обідно

ДР
До редакцii

А , де цi клоуни няньо з сином , що збиралися подорожувати по свiту З тайструв , нiби збирати кошти iнвалiдам ????! Чом за них не пишите ??? А , точно ..,та тому , що вони вже в мукачувi...oсобисто я бачив губошльопа малого в городi бiля Ратушi ! Переставайте годувати лайном читачiв мiсцевих гуканiв !!!

ДР
До редакцii

Ок, перетнув!!! Далi шо?

Читайте також