Від нового голови Закарпатської ОДА усі, в тому числі і я, очікують реальної боротьби з бандитизмом і контрабандою - Балога

7
56

Так політик прокоментував призначення Геннадія Москаля на посаду губернатора Закарпаття.

- Від нового голови Закарпатської ОДА усі, в тому числі і я, очікують реальної боротьби з бандитизмом і контрабандою. А для цього потрібне повне очищення і реальні посадки у рядах місцевої міліції. Попередній голова ОДА таких повноважень не мав. Це можуть зробити лише ті, хто сидить у Києві. Ті, хто не те, що дає мовчазну згоду на контрабанду, а отримує з неї цілком реальні гроші. Саме у столицю тягнуться ниточки з кожної нелегально перевезеної пачки цигарок і кожного пакистанця, переправленого в ЄС, - наголосив Віктор Балога. - Боротьба з контрабандою, як і з корупцією, починається тоді, коли на це є добро перших осіб у силовому блоці. Якщо таке «добро» буде, знищити контрабанду, як і бандитизм, можна за декілька тижнів. Тому, результат, або його відсутність, ми всі побачимо дуже швидко. Зі свого боку готовий співпрацювати з будь-ким, хто реально готовий переловити усіх закарпатських бандитів та контрабандистів.

Коментарі

Т
Тарас

Що б ви тут не писали.... будемо ми всі офігівші

Д
Демократия

Самое главное что никого не смущает что прошлого выбирал народ- то есть голосовал! А тут появился Порошенко который возомнил что он царь и бог !Поставил того кого захотел! Но при этом не дал права выбора народу!Вот такая у нас "ДЕМОКРАТИЯ" .

ПБ
Посадити Балаж

да

=
===

я й не знав що контрабанда Українських сигарет в країни єс наносить шкоду

Е
Еха

И с закрытием туристического сезона Вас! Увы!

П
Пасульов

Найшли ми крепкого орешка ко порядок наведе в області. Типирька у області шось порішати подорожає у двічі або тричі , но пак у нас гроши повно не знаєме шо з ними робити

П
правду

Балога каже.Кидь го поклали,майе роботу робити.

П
Преторіанець

Область маленька всі всіх знають, роками через кордон потихеньку сюди - туди нарід щось тягав , вистачало всім , люди були самозайняті, але настали часи , коли з'явились персонажі , які вирішили з' істи все, але кусень виявився занадто великий

ДТ
ДО ТИХ ХТО ПИШЕ

Люди висловлюйтеся будь- ласка культурніше, якщо не можете культурніше, то краще не пишіть. Як не як люди з усієї України зараз читають Мукачево.net і не тільки. Просто погана думка складається про Закарпатський народ. Не ганьбіть нас своїми висловлюнями. Ми ж можемо і нормально спілкуватися, правда? Навіть якшо у нас дійсно все погано і ми дуже сердиті. :)

ДУ
до Уйко

Правду пишеш чоловiче. Но дебiли не розумiють того. А начнуть почувати хужое життя вже дуже скоро. А потом будуть бановати,як раньше добре жили...

P
PriesT

Уважаемая Наташа, насколько я понимаю, для вас что украинский что русский языки являются "terra incognita". Між іншим, чому ви вирішили перейти в спілкуванні з "української" на "російську" мову?

В
василь

москаль ляже під балогу, як всі попередники, лише залишться мат у три емелети!

У
Уйко

Люди ви всі кончені !!!!всі!!!! Та шо вам до того шо возять сігарети тать то ще ваші батьки робили !!люди от того украіна не страдае а лем заробляе!!!!! Люди багатіють та дають вам гроші!!!! А ви суки думаете шо вам кось прийде та покладе вам у карман за то шо людина сігарети возить , айбо скоти ви!!!та й вітя з мішом чудять мені за вас ганьба!!!!

Д2
до 22:59

Хаха.. До чого ти, тролю iпучий, сюда Росiю приплiв? Йсе,тУмане дурний, мiснi пишуть. Путiн твiй бог?

ДН
до Наташа до Олена 1

Девушки у вас на родине полно своих проблем , не переживайте за закарпатцев , разберемся без вас россиян . Мир из вашей страны смеется еще больше .

ДГ
До губернатора Москаля

Пане губернаторі ми знаємо Вас як людину, яка говорить те що думає, не дивлячись не на що і ні на кого, ми віримо в Вас, що Ви зможемо покінчити з безаконья що твориться у нас в Закарпатті, і що в кінці кінців поставите на місце сім'ю Балаж, і змусите їх відповісти за законом за їх діяння! З повагою мешканці Закарпаття!

Н
Наташа

PriesT свiдомий. Задолбал уже етот цирк,чем ты гордишься?Я поражаюсь.Ты о вымирающем народе подумай.А не о штампе в паспорте, что ты Украинец.Закарпатье многонациональная область здесь главное понять друг друга,а не на каком языке говоришь.

P
PriesT

Наташа :) Насамперед оберіть для себе мову спілкування. Незручно трошки... Що таке Інтернет ви знаєте, та, нажаль, я не можу зрозуміти ваш "потік свідомості".

Н
Наташа

Заеб..ли ви всiх галичани i ваш правий сектор,паpтiя свобода.Нелiзьте в Закарпаття в вашими дебiльними iдеями.Само бiдна,корумпована держава,де вся мафiя,клани,уголовнiки iз всiх точок Украiни седять у владi.Розкрадають,пишуть i принимають рабам закони.З якоi весь свiт смiеться,i вшоцi.Слава Украiнi,iди в АТО i здохни за неi.

Г
Галичанину

Тонко троллишь :)))

P
PriesT

Був вже одного разу при владі пан Москаль. Якщо мені не зраджує память, то ті ж самі бандюки були "в силі". Народ, ви думаєте що знову щось зміниться?

Г
Галичанин

Подумаєш, хлопці- патріоти трішки подурачилися! Головне що в країні мир!!! Головне що Януковича прогнали і тепер всі живуть вільно і в достатку!!!! Слава Україні !!! Слава патріотам з Правого Сектору!!!

O
Olena1

Наскризь прогнила область, люди, ви не видите, в якому гивни жиете? Корупционер на корупвионерови сидить и корупционером поганяе. И ми не липши, навить гирши. За пару доларив витця з мамов продаме. Ненажерливи и брехливи, зато до церкви ходиме, мол, ми чесни и порядни. Ни, ми скоти, и яки ми, така и наша влада.Ми сих родили и виплекали. Тепер маеме то, шо маеме.

Г
горцю

ти спустися із гір на землю та увидиш і почустуєш на собі тоту "чесность" не з висоти гір, а на землі.

Ж
Женька

Не но робив собі Ланьо спокійно нікого не трогав,і чути за нього не було ,нет,так неінтересно у нас жити,обізатільно треба було зробити такий скандал шоб вся столічна шайка сюда зїхалася,ПОРЯДКИ наводити они будуть.всю україну уже розокрали ,лише тут осталося шо урвати,Но тепер так добре жити у нас стане шо ще такого небуло

Г
горець

Балозі не має чого боятися він веде бізнес і політику чесно.

ЗД
ЗВЕРНЕННЯ ДО ПАНА МОСКАЛЯ

Може тепер пан Москаль наведе порядок в Закарпатті? І посадить вбивцю доктора Балаж Н.Б. яка вбила пару чоловік, і багатьох покалічіла, і досех пір на волі! А так же Балаж Н.Й. звільнить з посади директора навчального закладу, де навчаються наші діти, і де вона використовує дитячу працю в своє благо, а також вимагає від дітей гроші, і яка обкрадает бюджетні гроші, ну і в кінці яку було визнано судом винною в підробці диплома! Але яка досех пір уникала справедливого покарання, а так же само її вбивця донька! ПРОСИМО ВАС ПАНЕ МОСКАЛЬ НАВЕСТИ ПОРЯДОК З ЦИМИ КАРУПЦИОНЕРАМІ, ВЗЯТОШНІКАМИ ЯКИХ КУПИЛА БАЛАЖ Н.Й. !!!!!!!!!!

ДЖ
до Женька

а ось і Женька появилась , давненько вас не було

С
Света

Про лiкарнi i т.п.Якщо киiв дае зараз копiйки на закарпаття,а виконавчiй владi треба якось виходити iз ситуацii кiть грошей меньше дають чим до майдана.Краше скажiть кiлько школ,садикiв,iнстетутiв,рту,лiкарень,заводiв,вокзалiв,квартир, i т.п.построiла незалещна Украiна.НIXEРА всьо получили от СССР.А незалежна лишь всьо розрушае.Тоесть чиновники всьо шо колилсь СССР построiв прихватизували за всi роки незал.А державнi oстатки будуть продавати вже найближчим часом,про маштабну приватизацiю Порошенко з Яценюком говорять уже давно.Но iм треба дефолт шоб за копiйки потрiбнi iм люди прихватизували як в 90-х.

5
555

Всі багато пишуть, всі від когось щось хочуть хорошого, а давайте почнемо кожен з себе, жити правильно по заповідям Божим.Бо можливо кожен з нас хто був би зараз на місці наших урядовців спокушався би на нечесні гроші, це людське єство, просто хтось менше би гарбав хтось менше. Треба багато часу, але це можливо зрушити цю систему, яка існує роками. В мене є надія, що хоч наші діти, якщо звичайно ми для них зробимо цю чисту дорогу, будуть жити в мирі, добрі і злагоді. Почнімо кожен з себе з добром у серці і з часом Вам це повернеться добром. Слава Україні!

5
555

Дивно, що знову кладуть до влади тих самих, що вже були, тим більше при Януковичу, та і порядку особого не було. Навряд чи Москаль якось по новому запрацює.Я не дуже розуміюся на політиці і не знаю хороший він чи поганий, але невже у нас в країні не має молодих, енергійних, розумних та не спорчених людей які б керували Закарпаттям, чи це нікому не вигідно. Хочеться якогось прориву у цьому всьому.

П
пророк

Скоро повилазять нові хозяева Закарпаття лунтіки і пацкани:-):-):-):-)

ДЖ
до Женька

Поменяем бандита который строит бассейны и поля, с которым не знали войны сколько лет на тех миротворцев которые в мирном городе с тяжелым вооружением бегают и стреляют всех подряд.

Ж
Женька

Не кажіть дурниці за Михайла Івановича який він бандит і контабандист.він молодець.то шо він невміе так красиво сказки розсказувати як некоторі лічності то нічого неозначае

Ж
Житель

Зачем выдумывать то что говорят по ТВ, что ждать от местной власти мы видели последних лет 10. Если вы местный то вы наркоман? Я нет, и мое окружение нет. Так что не надо выдумывать что бы было. То что было то бы и было дальше, а вот на что мы это меняем так еще увидим.

В
Военком

Хлопцi радуйтеся,кить Губаль ще вас отмазовав шо 75% призовникiв на зароботках заграницьов.То Маскаль вообще перекрое вам границю,дасть команду ловити по вулици на Урал i в Луганду.Такшо Жити поновому всi хотять,но недумавуть шо може буди хуже.

Т
Тк

До "Зверення" - так не давайте гроші ані за вступ ані за іспити ваших "дітей" в цьому вузі і буде вам щастя. А будете давати, так замість "Балажки" прийде який-небудь Іван Іванович і буде все по-старому. В тому і вся проблема, що "діти", які у вас до 40 років "діти" - вчитися не хочуть, бо знають, що батьки для "діточок" нічого не пошкодують... за все заплатять...знали б що не заплатять, старалися б, да , можливо провалювалися би на іспитах, здавали з 2-3 спроби, можливо 10% "діток" би відрахували, зато ВЧИЛИСЯ б... і диплом цей більше цінували б потім...

5
56

Від цього безбашенного не варто щось чекати. Це велика біда, якау знаємо ще з часів кучмізму - назначав Маскаля у Закарпаття сам хам янукович! Для наших толерантних людей не прийнятна брутальність. А боротьби з контрабандою буде стільки ж, як на Луганщині, де Маскаль її очолив. Одна надія на Всевишнього! Віримо, що Господь не покине у біді наш багатостраждальний край!

СС
сам собі йовбак

Нічого не поміняється

Ж
Жителю

А якщо дозволити конрабанду наркоти, то ми ще богатші будемо... В цьому логіка? Ну то давайте все дозволимо, грабь награблене. Ми, та інші прикордонні області будуть займатись контрабасом, Рівне бурштином, Полтава - газ тирити... Кожному своє. Все це ліріка... Порошенко ще був ніким, коли наші "клани" кордон деребанили.

П
пророк

Ой видитьмися заведеся ПАЦКАН на таможні:-):-):-):-):-)

Ж
Житель

Ну конечно свои шкурные интересы не так важны интересов Порошенко который нагибает весь народ. И он с вам мыслит в одном русле, так как постоянно поднимает цены на все. Я может чего то не понимаю, но простая математика говорит что у жителей закарпатя на руках денег будет намного меньше если проблему контрабанды решить таким способом. Но дело даже не в этом, надо быть не с этой планеты что бы предположить что контрабанду пресекут. Просто теперь деньги от этого будут получать другие люди.

ЗД
ЗВЕРНЕННЯ ДО ПАНА МОСКАЛЯ

Може тепер пан Москаль наведе порядок в Закарпатті? І посадить вбивцю доктора Балаж Н.Б. яка вбила пару чоловік, і багатьох покалічіла, і досех пір на волі! А так же Балаж Н.Й. звільнить з посади директора навчального закладу, де навчаються наші діти, і де вона використовує дитячу працю в своє благо, а також вимагає від дітей гроші, і яка обкрадает бюджетні гроші, ну і в кінці яку було визнано судом винною в підробці диплома! Але яка досех пір уникала справедливого покарання, а так же само її вбивця донька! ПРОСИМО ВАС ПАНЕ МОСКАЛЬ НАВЕСТИ ПОРЯДОК З ЦИМИ КАРУПЦИОНЕРАМІ, ВЗЯТОШНІКАМИ ЯКИХ КУПИЛА БАЛАЖ Н.Й. !!!!!!!!!!

Ж
Жителю

То все зрозуміло. Понятно що сотні, а то й тисячі будуть відрвані від кормушки. Не требо уподобуватись Лугандонам. Вони також повелись на шкурні інтереси і отримали руїни. Все рівно, рано чи піздно ціни на цигарки у нас зрівняються із Європою і питання само по собі знімиться. Я пропоную пдіняти ціни вже зараз:)

Ж
Житель

А особо наивным напомню, тот же херовый Блюк тут вырос, тут бизнес делает и вкладывает сюда свои деньги. Ему тут бардак делать нет смысла в отличие от ставленников Порошенка. А какой бардак умеет делать новая власть можно видеть каждую сводку новостей, и каким же наивным дураком надо быть что бы снова верить в сказки про борьбу с преступностью и прочим.

Ж
Житель

Не секрет что контрабандой занимается и значительная часть населения, с того что на этом делают деньги люди у власти тоже особо никому хуже не становиться. Но вот люди ведутся, теперь им это больше всего стало мешать. Зато вот о каком порядке людей с Киева говорит Балога можно видеть в том же Киеве. Вообще мы тут очень плохо живем по сравнению с остальной Украиной что бы они нам порядки устанавливали?

НЗ
Не з Закарпаття

Не обманіться у владі як обманувся Правий Сектор. Не покладайте даремних сподівань. Не вірю що хтось прийшов зараз щось міняти. Буде українська влада в столиці - тоді й добро настане на Закарпатті. Поки що разом з усією країною "маємо те що маємо".

ДС
До Света

Підтримую повністю! Яка Європа ? Нам 100 років реформи проводити треба, систему може змінять колись, но мінталітет людей- навряд.....

6
666

Хлоп’я в садку собі гуляло Та й забажало На іграшки ужа піймать. (Воно гніздо його назнало — Так як утерпіть, щоб не взять?) Побігло, засадило руку Та й витягло — Гадюку… Злякався Хлопчик, аж поблід; Стоїть, як стовп, і не тікає. Гадюка дивиться і так йому мовляє: — Бач, дурнику! Робити так не слід… Ти знаєш, що за се буває? Узять би добре укусить… Та хай вже сей раз бог простить; А вдруге лишко буде, чуєш? Гляди ж — шануйся, стережись; Робити так не вчись Та роздивляйся, з ким шуткуєш!

С
Света

Балогу не кивайте вiн i його партiя много зробили для Закарпаття.Помню до нього тут була одна срач,аналог бороптелепа.Думайте головов люди.Порошенко з Яценюком,Ярош розрушають i угроблять Украiну,Европа нам даже несвiтить.Перспектив нема,дальше ще бiльша деградация,дефолт,iзоляцiя,диктатура.Короче анолог сомали,северноi кореi.

В
Вітьок

Балога думаю бачив таких як ти та петя в одному місті

8
888

Хотелось бы верить, что новое руководство Закарпатской обл. наконец наведёт порядок во всех сферах жизни закарпатцев. Что бы больше ни когда на нашей благодатной земле не правили бандиты-контрабандисты и не бегали с ружьями их верные псы "йовбаки",и чтобы навсегда искоренились бандиты в погонах и взяточники чиновники. Пусть Господь Бог поможет всем нам. Слава Украине и Слава нашему Закарпатью!!!

В
Вітьок

Треба навестипорядок із всіма, і загектри ліса загороджені в яких накладені відеокамери, які колсь були державними.... і за кучу розхпритизованого майна і землі, і за наші ніби православні будови, які захватили гектраи людських земель.....

НЗ
Не з Закарпаття

Що роботи з мафією Закарпаття, яке тримає клієнтів по усім заробіткам Чехії, Польщі і інших країн? Інтерпол треба залучати як мінімум. Не так просто навести порядок в країні з безліччю проблем. Чекати можна вічно...

ЗД
ЗВЕРНЕННЯ ДО ПАНА МОСКАЛЯ

Може тепер пан Москаль наведе порядок в Закарпатті? І посадить вбивцю доктора Балаж Н.Б. яка вбила пару чоловік, і багатьох покалічіла, і досех пір на волі! А так же Балаж Н.Й. звільнить з посади директора навчального закладу, де навчаються наші діти, і де вона використовує дитячу працю в своє благо, а також вимагає від дітей гроші, і яка обкрадает бюджетні гроші, ну і в кінці яку було визнано судом винною в підробці диплома! Але яка досех пір уникала справедливого покарання, а так же само її вбивця донька! ПРОСИМО ВАС ПАНЕ МОСКАЛЬ НАВЕСТИ ПОРЯДОК З ЦИМИ КАРУПЦИОНЕРАМІ, ВЗЯТОШНІКАМИ ЯКИХ КУПИЛА БАЛАЖ Н.Й. !!!!!!!!!!

6
666

:)

Читайте також