Від початку року до Європи емігрувало майже 600 тисяч мігрантів

5
4

В Європу по Середземному морю прибули 593 тис. 432 мігранти та біженця, повідомила Міжнародна організація з міграції.

Найбільше мігрантів та біженців прийняла Греція - близько 454 тис. осіб, на другому місці - Італія (понад 136 осіб). Як повідомляється, більшість мігрантів - сирійського походження.

Варто зазначити, що в Грецію прибувають переважно люди, які біжать від війни і переслідувань, а в Італії потік більш змішаний. Він включає тих, хто рятується від конфліктів і репресивних режимів, але і від злиднів, заявив директор координаційного бюро МОМ для Середземномор'я Федеріко Сода.

Коментарі

С
Сеня

Своїми "кольоровими революціями" та "арабськими веснами", пейсаті вожді америкосів зробили велику проблему Європі.

З
Закарпатец

Скоро свидомиты улучшат свой генофонд за счет стада африканцев по разнарядке из Брюсселя. Африканцы очень соскучились по темпераментным белокожим девушкам.

З
Закарпатец

Польская организация «Реституция Кресов», занимающаяся восстановлением прав поляков на имущество, которое оказалось после Второй мировой войны на территории Украины, собрала уже 600 пакетов документов для обращения в суд. Об этом ТАСС сообщил глава учредительного комитета организации Конрад Ренкас. По его словам, первые два иска в ближайшее время будут поданы в украинские суды — в Киеве и Луцке. Также организация собрала еще около 1,2 тысячи обращений, которые пока проходят проверку и анализ. По словам Ренкаса, если украинские суды попытаются уклониться от исполнения закона, организация обратится в суды в Страсбурге и США. http://blog.i.ua/user/7254808/1737534/

С
Селеші

"Європейські цінності" живуть і перемагають...

Читайте також