Від студента мукачівського ПТУ вкрали велосипед за тисячу доларів

6
14

З заявою в Мукачівський міськвідділ міліції звернувся 17-річний житель міста, студент профтехучилища.

Хлопець розповів, що приїхав зранку в ПТУ на велосипеді вартістю 25000 грн., який залишив на подвір′ї. Коли ж повернувся, його вже там не було. Залишився хіба що велосипедний замок, який зняв злодій…

Крадія розшукує міліція. Водночас правоохоронці вкотре наголошують, що крадіжки дорогих велосипедів стали звичним явищем, особливо в Ужгороді та Мукачеві. Від злодіїв не рятують навіть замки, які крадії перекушують спеціальним інструментом або відкривають відмичками. Тож залишається одне – не залишати своїх двоколісних транспортних засобів (особливо якщо вони коштують як подержаний автомобіль) без нагляду.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

МД
Мукаівець до ProRock

Чого тебе хвилює, звідки в студента кіло баксів на велік, а не факт, що його серед дня сперли? Тут більше половини коментуюих дауни із викривленим світосприйняттям?!?!?! Що з вами, люди (якщо вас ще можна так назвати)? Ви повністю свої мозги пропили і прокурили????

М
Мукаівець

"Водночас правоохоронці вкотре наголошують, що крадіжки дорогих велосипедів стали звичним явищем, особливо в Ужгороді та Мукачеві" - за такі слова і поради славних ментів зразу з роботи би виганяти! Це #!@#% суспільна норма що серед білого дня крадуть веліки, машини, а мусора руками розводять! Для чого тоді купу грошей з бюджету на камери і пріуси списуються! Щоб ті піндоси вичисляли серед ночі в темних перевулках виясняли, хто 50 грам випив і по $100 з людей сшибали??? Герої хреновІ! Хо один справжній злочин за рік розкрили?!?!?!

ДЖ
де ж наша славна міліція?

Крадіїв велосипедів можна виловити за тиждень, якби міліція хотіла працювати. За крадіжку велосипеда не треба саджати в тюрму, а заставити злодіїв підмітати вулиці і прибирати місто, причому, протягом тривалого часу. Буде подвійний ефект: і крадіжок поменшає і місто буде чистим. В дев"яностих роках міліція "в упор" не могла знайти крадіїв машин, а тому, внаслідок такої "тісної" співпраці мусорів і злодіїв, вони за короткий час поставали мільйонерами.

L
lawnmower

Николи не повірю, шо вун на тоту біціглю сам заробив і купив. Бо то щи дітвак і на чехах за штуку баксу треба на стройці кустьми лягти і бірувати робити. А современні дітваки робити тяжко не хочуть, лем ся шарити по клубах, пити пепсі, гризти сухарики з чіпсами й перепіхнутися с кимось... :)

M
M.

"Від студента" вкрасти не можна, від студента хіба можна піти :)

Ч
Читач

Пдц може пацан на заробітках був. Назбирав і купив собі норм. велосипед...

T
trygen

- звідти звідки у вас на пачку сигарет і на бухло кожен день, трупи живі.

R
Romari0

Може біціглі стільки й коштували. Мої теж колись 900 єврів мали ціну, але зараз і половину з того ніхто не дасть. Оголошена ціна це ще не фактична вартість.

Р
ректор

Ще би мало доклав та липше в институт пишов замисть бициглив

R
Romari0

Може біціглі стільки й коштували. Мої теж колись 900 єврів мали ціну, але зараз і половину з того ніхто не дасть.

В
Ваня

Наши люди на велосипеде за штуку баксов в пту неєздят

0
01

Но типирка най тот олінь ходить пішком,,,,,,

P
ProRock

звідки в судента ПТУ кіло баксів на велосипед???

М
Мукачівець

Бідний студент майже з Завидово.

Читайте також