Від сьогодні фурам заборонено їздити по закарпатських трасах у спеку +28 градусів і вище

10
8

Таким є рішення «Укравтодору» та стосується воно всіх доріг загального користування.

З 1 червня рух вантажівок масою понад 24 тонни з навантаженням 7 і більше тонн на вісь при температурі повітря +28ºС і вище заборонений всіма українськими дорогами державного значення.

Заборона стосується денного часу – з 10.00 до 22.00 та діятиме увесь літній період.

Як пояснили в «Укравтодорі» такі заходи здійснюються з метою зберегти дорожнє покриття. Адже щороку через недобросовісних водіїв в літній період обсяг збитків та руйнування доріг оцінюється в 2,5-3 млрд. грн.

Дорожники також додали, що 97% українських доріг потребують ремонту.

Нагадаємо, що цього року Мінінфраструктури запланувало відремонтувати на Закарпатті «аж» 22 кілометри доріг. 

Mukachevo.net 

Коментарі

1
111

Біля привокзальної проститутки гальмує джип, опускається вікно, і з нього виглядає пика: - Што’сь навчена чинити за сто баксу? - Усьо!!! - Но тоди сідай, поможеш бетоновати фундамент.

2
2121

Ліпше би заборонили укравтодору пи***ти гроші і робити такі кончені путі! У Техасі чи Неваді жари нема? Є і ще більша . Чи може фури там менше 20 тонн? Сумніваюся. Лем там чомусь на путь давуть 50 років гарантії! Без ремонта! А ви заріччя не заріччя! Не фури винуваті! Всі ми і фури також платимо за дороги при купівлі пального! З кожним літром пального! Вдумайтеся в цифру! Де в пи "" ді ті гроші?!! Вать укогось в жебі авать у Панамі, аби їх рак точив тих злодіїв!!! Та шо там америка- мадярський автобан згадайте- пливе чи ні літом і якоє там пекло на сонці літом?!! Угадайте чому

ДБ
до Бовван

п...р то ти, а по друге приїдь у заріччя і скажи в очі г.. дон діваний

ДХ
для хомут

А товари відкіть будеш брати якщо фури не привезуть? Вмісто того,щоб робити нормальні дороги йся кончена власть запріщає їздити. ДБЛ БЛТ..

1
123

хотів бим відіти стаціонарні ваги хоть 5 по області, а в зарічові вобще построїти рампу і кідь важчий та друляти долу берегом

ГО
Гуцул Орест

Давайте заборонеме и то що ще щось працюе...Жидовська влада скоро заборонить дихати та пукати з восьми до десяти...

Б
Бовван

Зарічанам п.ідерам довести треба особисто.

Х
Хомут

Давно треба шось робити з фурами, інакше скільки не ремонтуй дороги, все в попусту.

Читайте також