Від ужгородського пенсіонера вкрали понад десяток картин

5
2

Зловмисники скористались тим, що господар оселі перебував за кордоном, а вдома нікого не було.

Днями з заявою в міськвідділ міліції звернувся пенсіонер з Ужгорода. Заявник повідомив про те, що під час його перебування за кордоном у приватних справах (в Австрії) невідома особа залізла в його будинок шляхом віджиму металопластикових дверей. Поживою крадія стали 12 картин закарпатських художників-класиків  Бокшая, Глюка, Кашшая, Шолтеса та ін.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Як з′ясувалося, потерпілий проживає сам, будинок гратами, сигналізацією та відеонаглядом не обладнаний. Тобто це лише полегшило роботу крадіям.

Злодіїв та вкрадені картини розшукує міліція. Водночас правоохоронці вкотре застерігають громадян, що до збереження власних матеріальних цінностей слід ставитися належно.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

:
:D

Слов'янин, ти?

Р
Роман

ужасные факты революции в Укарине http://www.youtube.com/watch?v=8zi1oyftb7A http://youtu.be/2yg1rXMSjFk В Україні не революція а воєнна інтервенція США і Германії, на київських вулицях є не тільки мирні демонстранти але і боєвики, і дальше буде відбуватися геноцид українського руськомовного населення - уже і відбувається.

Читайте також