Від закарпатки на одеському вокзалі шахраї вкрали телефон

10
0

Працівники УМВС України на Одеській залізниці викрили двох чоловіків, які на першій платформі залізничного вокзалу ст. Одеса-Головна шахрайським шляхом заволоділи мобільним телефоном 47-річної пасажирки із Закарпаття.

Жінка повідомила, що двоє невідомих чоловіків, скориставшись її довірою, попросили в неї мобільний телефон, щоб терміново подзвонити, а потім втекли в невідомому напрямку.

Невдовзі працівники патрульної служби викрили на вокзалі двох чоловіків, які знаходились в стані алкогольного сп’яніння. У них було вилучено крадений мобільний телефон марки «Nokia». Потерпіла також  впізнала своїх кривдників, отож останні зізнались у вчиненні шахрайських дій.

Затриманими виявились 45-річний житель Миколаївської області, який перебував у розшуку за заявою його матері як безвісті зниклий, та 22-річний житель Полтавської області, який приїхав в Одесу до друзів.

Чоловіки познайомились в одному з кафе міста під час розпивання спиртних напоїв. На залізничному вокзалі, вони помітили пасажирку, яка розмовляла по мобільному телефону і вирішили шахрайським шляхом заволодіти її майном, повідомляє СЗГ УМВС України на Одеській залізниці.

«Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років», - повідомив начальник ЛВ на ст. Одеса-Головна підполковник міліції Олег Донченко. 
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також