Від закарпатців у зону АТО подарунки супроводжують янголи (ВІДЕО)

8
2

Сьогодні, 16 грудня, в Ужгороді волонтери Руху підтримки закарпатських військових пакували подарунки від Миколая для земляків, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України.

За словами координатора благодійної акції Галини Ярцевої, ще два тижні тому волонтери розпочали збирати речі на подарунки для українських військових у зоні АТО. До акції долучилося багато мешканців Закарпаття, а найактивнішими стали діти, які передавали малюнки, листівки та домашні ласощі, повідомила репортерка ZIK-Стрім Вікторія Жуйко-Сабо.

«Кожна дитина хоче подарунок від Святого Миколая, а солдати - це теж чиїсь діти. Ми хочемо, щоб наші хлопці отримали на свято «миколайчики» від закарпатців. Наприклад, дівчата в Мукачевому печуть смаколики воякам до Миколая, до Різдва і Маланки також пектимуть. Ми їх потім передаємо на передову», -- розповідала Галина Ярцева.

Минулого тижня волонтери вже доправили на Схід 150 індивідуальних подарунків воякам з листівками від малечі, засобами гігієни, цигарками, шкарпетками та ласощами. До кожного пакунку ужгородці кладуть виготовлених руками дітей святкових янголів.

Серед тих, хто долучився до збирання подарунків до дня святого Миколая, була й мешканка Ужгорода Світлана Долгоносова. Її син бере участь в АТО, його підрозділ перебуває у селі Нікішине на Донеччині.

«Прийшла допомогти, щоб внести свою лепту у спільну перемогу. Ми сортуємо гуманітарну допомогу і доправляємо її хлопцям на 31-й блокпост. Так само будемо передавати і подарунки від Святого Миколая», -- розказала Світлана Долгоносова.

Коментарі

Г
Гоги

У нас в Мукачеве появилась особа хвастающаяся что из АТО, гоните его, 10 дней в Северодонецке, ничего не делал, пил , косил, и в итоге закосил армию на грижу. Требует себе льготы - не заслужив их. Вот его данные:Готько Анатолій Іванович, вул. Осипенко 35А/2, 8-050-371-34-17. Эту новость написал капитан Сергеев ИИ , г.Славянск, АТО

MJ
Michael Jackson

WE ARE THE WORLD Гаити

Читайте також