Від завтра ціни на електроенергію для закарпатців зростуть на 23%

8
23

Про це йдеться у постанові Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 26 лютого 2014 року "Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню".

Відповідно до постанови, з 1 вересня ціни у середньому підвищаться до 62,8 коп. за кВт-год., що на 23% більше порівняно із чинним тарифом.

Зокрема, для населення, яке споживає до 100 кВт-год (150 для сільської -  місцевості), у тому числі, яке проживає у будинках, обладнаних кухонними електроплитами, тариф виросте на 25% і становитиме 45,6 коп за кВт-год.

Тариф для населення, яке споживає від 100 до 600 кВт-год. електроенергії на місяць, збільшиться на 25% і становитиме 78,9 коп. за кВт-год, пише Украінформ.

На 5% виросте тариф для населення, яке споживає понад 600 кВт-год. електроенергії на місяць. Відповідно до постанови НКРЕКП, ця категорія споживачів з 1 вересня платитиме 147,9 коп. за кВт-год.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ДО
До оптиміста

Побачиш народ треба "запалити", як це зробили на Майдані Яценюк і банда, бо люди самі вагаються! Тобто треба людей піднімати, бо люди звикли до СРСР, де говорили коли було погано, що буде краще, а краще і не ставало, але люди вірили і зараз вірять...Доречі повторюється схема СРСР, Як казав Порошенко:"будемо жити по іншому..."Жаль шо це інше не шось хороше(((

4
444

слава україні

Z
Zoltan

Лемак: за эти полтора года - как и в предыдущие года - я работал чесно, платил податки, законы не нарушал - ничего ни у кого не крал, контрабандой не занимался, наркобизнесом тоже, никого не зарезал тд. -, не был сепаратизтом, родную землю не покинул, чтобы иметь большой кусок хлеба. растил моих трех детей, учил их быть честным, добросовестным. Что еще от меня надо. Правда есть один огромный недостаток: не стал милионером, например ни один шоколадный завод не открыл :(

ДЛ
для Лоці

Це "миздобульна зрадоперемога". Тепер понятно? :))

Л
Лоці

Я єнно не розуміву. Це зрада, чи пэрэмога

ВК
ВСЕ КАК В ЕВРОПЕ! УРА!

1

Р
Рембо

Це перемога,

ОД
Оптимiст для 21:20

Ще й як потерпить :)) Хохли по натурi лохи-iх обдерли як липки, ще й заганяють як стадо худоби на смерть в громадянськiй вiйнi... I нiчого, терпить народ.

НД
Народ довго не потерпить!

Чуствую новий майдан, бо сякое довго не потерплять, коли вже їсти не буде за шо купити:( Ціни на всьо ростуть, а заробітні плати "стоять" на місці! А про корупцію яка вже виросла на стільки, країна вже майже навіть не входить у пейтинг найкорумпованіших країн світу, бо Україна всії перевешила!А ще оголосили боротьбу з корупцією, вони шо настільки "далекі"?Корупція за сталих ЗП і підвищенні цін та ком. послуги та все інше на вашу думку зникне?Ага, дулю, за таких умов корупція досягне небачених висот, згадаєте ще мої слова! Вихід тільки один, владі необхідно: По-перше, підняти заробітну плату до рівня, коли людина буде здатна не тільки купити їжу та заплатити за комунальні послуги, а й дозволити собі відпочинок, хотя б раз на рік! По-друге, влада має керувати "жорстко" державою, і не давати злочинцям можливості втекти з країни, а після чого оголошувати по їх розшук, а судити всіх, навіть най ближчіх, як це було зроблено в Сингапурі, де Президент посадив в тюрму свого родича за хабар!

Д1
для 19:51

Чего сказать-то хотел, болезный?

P
Putyin

UKRAINA nas!

ЕП
Електрик Пітьо

Кось іще у Єврожопу хоче? Самі видите ош як ся там темно без тунього світла

ДL
для lemak

Я заплатив самих податкiв бiля 200 000грн. I це тiльки на протязi цього року,теперiшнiм "миздобульцям" постмайданним.А що зробило корисного ти, гiвно смердюче?

L
lemak

До "всiх", ви "писатели диваннi", ви хоть щось за цi 1,5 рока корисного зробили? Пiдiрвiть свои жопи, вид диванiв, вийдiть на вулицю та просмердiться а потим критикуйте !!!

Д1
до 14,59

а нам у школи казали ож путин- ху..ло!!! вчителька украинськои литературы казала..во як..теперька це обовязково......маеме мати ворога!!!!по любому!!!!

Д
Добрый

И чё разнылись? Идём на позитиве! Зато с 1 декабря 2015 поднимается минимальная зарплата - 1218 + 160 = 1378 О, как! Вам 7.2$ накинули, а вы за свет переживаете. Улыбаемся и машем!

Д1
для 14:26

Тобi, малолiтко тупа, завтра в школу. Йди купуй пенал, довбойо..бе.

КН
КО НЕ СКАЧЕ-ТОЙ МАСКАЛЬ!!!

ПУТИН-Х..ЛО....ЛААААААА

С
Спасибо.

Пид..е.рам с майдана за президента уе..б.ана. Спасибо майдаунам за прекрасно прожитые прошедшие1,5 года. Я всю жизнь мечтал жить в таком беспределе!

ГП
Головний патріот

Слава Ураїні!!!Дякуємо нашій владі і майдану...прогнали злодіїв з країни!!!Ой як добре стало всім жити!

КЖ
К Жопе

Ты не прав,жопа продолжается,24 года уже.Просто лезем глубже.

ЖВ
жопа в украине

Жопа начинается.

Читайте також