Від завтра у Мукачеві оголошено карантин у всіх навчальних закладах

12
14

Саме таке рішення було прийнято сьогодні на комісії.

Як розповіла Мукачево.net в.о. начальника управління освіти Терезія Тіба наразі готують наказ на початок карантину. Школи та дитячі садочки відправляють у "відпустку" з 13 лютого і до покращення епідеміологічної ситуації. Але мінімум на 10 днів.

За останні дні у Мукачеві спостерігалося стрімке збільшення хворих, тому рішення про карантин не є несподіваним.

Мукачево.net

Коментарі

1
123

Дайте дітям канікули. В країні війна най хоть діти відпочинуть

3
346

в школах зробили карантин...а в інших закладах..там що не люди вчаться???В нас в кколеджі на парі сидить 5 чоловік,всі інші хворі...якщо робити то робити вже всім..а не сільхоз,школи не учиться а педучилище,МДУ,коперативний учатья

МД
мама доNONE

Щоб ви знали діти у садках повині гуляти у будь яку погоду Коли не ідуть на прогулянку вихователі у деяких садках пишуть пояснення і доходить до догани.. А у деяких садках навпаки у будь яку погоду не гуляють а закаляють провітрюванням в присутності дітей.Ось вам і вирішуйте де правда.А на зауваження не зважають бо мають велику кришу І ДЕ СПРАВЕДЛИВІСТЬ І ДЕ ІЛЮСТРАЦІЯМИ????

В
Віталя

До 6: Я не педагог але вважаю, що мало того педагоги не срані як ви виразились, а ціни їм нема. Може ви хотіли сказати бідні то це да - виживають на зарплату!

В
Віталя

І ще до свети - ви думаєте рішення приймаються так: Вийшла Света на вулицю - погана погода - значить канікули, вийшла света на другий день - погода хороша - на навчання... Света ж Спеціаліст у цих питаннях, Страна Совєтов розвалилась, а совєтчики ж нікуди не ділись)))

В
Віталя

Люди ви що подуріли? Яка б не була новина все вам хреново! Не вводять военний стан - хреново, вводять - теж хреново. Дивіться менше тєлік і майте свою думку (одну) а не йдіть на поводу. Як казав Саша Бєлий: "Живи своим умом Пчела.."))))) ЖИВИ СВОЇМ УМОМ МУКАЧІВЦЮ !!! А на рахунок новини(на мою думку) - то це нормально. Є поріг захворюваності після якої оголошують карантин. Може хворіло більше людей але ведеться облік по зверненнях в лікарню, ми ж самолікуємся, або боїмося лікарні бо там ще більше наберемося)

Х
Хаха

круто вчительки зароблять на репетиторстві.

ДО
до освітянина

У Вас скільки класів?А Света права на 100%.

Т
Тая

Шановні батьки!Маєте змогу більше уваги приділити своїм дорогим діткам. радійте .(маю наувазі дошкільнят)

Чомусь у одному з садочків Росвигова дітей ввивели гуляти на вулицю у дощ, хоча до цього цілу зиму діти гуляти не ходили. Після цього - майже половина захворіла.Зцого приводу напрошуються дуже нехороші висновки.

О
Освітянин

Зробіть навчальний процес з канікулами 2 м зимою 2 літом і вшитко буде добре

В
вася

У районі у нас усе майрозумні лем дітей у вароші по садикам тягнуть

С
света

но і нашто було робити канікули на новий рік більше місяця, не мож їх було поділити по 2-3 тижні, тим більше, що і температура на дворі була плюсова та і школи всерівно опалювали "золотим" газом, але для Ратуші то висока матерія думати головов, а не г.зицею, кстаті: в районі приблизно так і зробили.

0
000

як вчасно. Коли вже переважна кількісь перехворіли нам обов'язково потрібен карантин!

Читайте також