Відбудеться міжнародна конференція

21
0

На тему: „Нові можливості розвитку туризму в Карпатському Єврорегіоні”

Центр українсько-угорського регіонального розвитку в рамках реалізації проекту під назвою «Створення регіонального туристичного інформаційного центру в Закарпатській області» за програмою Євросоюзу „Сусідство Угорщина-Словаччина-Україна INTERREG III A/ TACIS” спільно з головним управлінням з питань євроінтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Закарпатської ОДА організовує міжнародну конференцію на тему: „Нові можливості розвитку туризму в Карпатському Єврорегіоні”.

Місце проведення: зал засідань Закарпатської обласної ради, м. Ужгород, пл. Народна, 4

Дата проведення: 23 лютого 2007 р. о 10.00

Мета проекту полягає у підвищенні рівня розвитку туризму в Закарпатській області як однієї з найперспективніших галузей економіки прикордонного регіону. В рамках проекту у листопаді минулого року було відкрито новий туристичний інфоцентр у м. Берегові.

Мета цієї міжнародної конференції полягає у підвищенні обізнаності про можливості розвитку туризму в Карпатському Єврорегіоні, а також про програми ЄС, спрямовані на підтримку туристичної галузі регіону. Сподіваємося, що це сприятиме розробці і реалізації нових туристичних проектів. До участі в конференції запрошені фахівці туризму та регіонального розвитку з України, Польщі, Словаччини, Угорщини, Румунії. Якщо Ви також бажаєте взяти участь у цій міжнародній конференції, будь ласка, звертайтеся до організаторів. Наші контакти:

Центр українсько-угорського регіонального розвитку

88000 Ужгород, пл.Народна, 4. каб. 238, 240

Тел./факс: +38 (0-312) 61 71 08

E-mail: office@umti.org

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також