Відбулась четверта сесія Чопської міської ради

9
0

10 лютого відбулось засідання четвертої сесії Чопської міської ради. Основним питанням, яке заслухали депутати, був звіт міського голови Цар Г.В. про проведену роботу протягом 2010 року.

В звіті, зокрема, йшлось про роботу в галузі виконання бюджету міста, зайнятості населення, соціального захисту, економіки та інвестиційної діяльності, земельних відносин та містобудування, житлово-комунального господарства, освіти, культури, спорту, звернень громадян та інше. Про виконання бюджету міста інформувала начальник фінансового управління Бакі К.Т.

Загалом депутати розглянули 16 питань порядку денного. Серед них було і питання про звернення депутатського корпусу та громади міста Чоп щодо недопущення будівництва пункту тимчасового перебування нелегальних мігрантів на території міста Чоп та негайного припинення реконструкції незаконно діючої будівлі тимчасового тримання нелегальних мігрантів.

Серед інших депутати прийняли рішення про внесення змін до бюджету міста, затвердили програму боротьби з наркоманією, незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів в місті Чоп на 2011-2015 роки, затвердили зміни до Плану підготовки Чопською міською радою, виконавчим комітетом Чопської міської ради та міським головою проектів регуляторних актів в сфері господарської діяльності на 2011 рік, внесли зміни до програми соціально-економічного розвитку міста на 2011 рік. Було прийнято ряд рішень по земельним питанням.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також