Відбулася нарада при голові Рахівської райдержадміністрації

2
0

15-го лютого, при голові Рахівської райдержадміністрації Дмитру Андріюку відбулася нарада з головами та секретарями виконкомів сільських, селищних та міської рад.

 

На порядку денному розглядали питання: про результати перевірки затверджених сільських, селищних та міського бюджетів на 2012 рік та про виконання делегованих повноважень виконкомами місцевих рад у сфері легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації актів цивільного стану.
 
По першому питанню доповідала начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Ластовичак, яка зазначила, що бюджети органів місцевого самоврядування прийнято з дотриманням строків прийняття бюджетів згідно Бюджетного кодексу України. За результатами перевірки було дано відповідне доручення.
 
По питанню виконання делегованих повноважень виконкомами місцевих рад у сфері легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації актів цивільного стану доповідав начальник районного управління юстиції Владислав Губко, який довів до присутніх інформацію про статистичні дані стосовно народжуваності, смертності, кількості заключних та розірваних шлюбів та ін.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також