Відбулася першість УМВС з рукопашного бою

4
0

На найвищий щабель "злетів" "Беркут"

Днями в Ужгородському палаці дітей та юнацтва відбулася першість УМВС з рукопашного бою за участі збірних міськрайорганів області та спецпідрозділів міліції.

Змагання проводилися у два етапи. Перший – демонстрація техніки виконання прийомів рукопашного бою. Та особливо цікавим виявився другий тур: проведення поєдинків із дозованим контактом. Боротьба виявилася напруженою і захоплюючою, адже вид спорту справді чоловічий. Хоча учасники й дотримувалися правил, однак в азарті боротьби на килимі не обійшлося без травм. Чемпіони визначалися у шести вагових категоріях. У найлегшій, до 65 кг, перемогу здобув Євген Шипош із спецпідрозділу "Грифон". У наступних вагових категоріях першими стали Михайло Рейко та Іван Боринський з В.Березнянського райвідділу УМВС, Микола Тарасов із спецпідрозділу "Беркут", Ігор Шимоняк із батальйону внутрішніх військ. Останній, до слова, майстер спорту з кік-боксингу.

Видовищним видався поєдинок у найважчій ваговій категорії, понад 85 кг, у якому Михайло Подгорняк з Хуста переміг Олександра Ремецького з "Беркута", також майстра спорту з кік-боксингу. Навіть програш не завадив спортсменам цього спецпідрозділу вибороти загальнокомандну першість, другими стали великоберезнянці, третіми – хустські міліціонери. "Срібні" призери насамперед мають завдячувати успішним виступом Іванові Боринському, який власним прикладом надихав колег на спортивні звитяги. Добрі результати продемонстрували також спортсмени внутрішніх військ та спецпідрозділу "Грифон". Окрім першого місця, “срібло” виборов Роман Ганькович, що дозволило “грифонівцям” посісти п’яте загальнокомандне місце.

Заступник начальника УМВС Степан Кіяк нагородив переможців і призерів кубками та грамотами. Організатори турніру завдячують одному з керівників Ужгородської ДЮСШ № 1 Анатолію Коломойцеву, тренеру Андрію Калініну та судді Юрію Ткачуку за надання спортивного залу та забезпечення неупередженого суддівства. Збірна ж нашої області виступить на чемпіонаті України з рукопашного бою, який проходитиме у середині березня в Житомирі.

"Відомості міліції"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також