Відбулись півфінальні поєдинки

12
0

на весняний футбольний кубок Ужгородщини

Юнаки з с.Кам`яниця здобули путівку до фіналу, здолавши земляків із Великої Доброні з рахунком 1:0. А юнаки з Кінчеша стали другими фіналістами, перегравши ровесників із Лінців 2:1.

У півфіналі серед головних команд путівку у фінал здобула команда міста Чоп, обігравши ФК «Чабанівка». До речі, рішенням міськвиконкому Чопської міськради № 57 від 29.03.07 р. легалізовано фізкультурно-спортивне товариство «Локомотив». В основний час команди зіграли внічию — 2:2. У додатковий час команди не визначили переможця. А в післяматчевих пенальті доля посміхнулась команді Чопа, яка перемогла з рахунком — 4:3.

У другому поєдинку команда Дубрівки не залишила шансів команді з Середнього, перемігши з рахунком - 2:0. Отже, в фіналі зустрінуться команди «Локомотив» (Чоп) та ФК «Дубрівка», який відбудеться в неділю на стадіоні селища Середнє. До речі, тоді ж по закінченню фіналу відбудеться матч за суперкубок Ужгородщини, в якому зійдуться команди — минулорічні володар кубка «Сокіл» (Кінчеш) та чемпіон Ужгородщини ФК «В. Лази» (Великі Лази). Ото буде дербі!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також