Відділ внутрішньої безпеки Закарпаття очолив Олексій Ілляшенко

16
4

Кадрові зміни відбулися й у «безпеці» закарпатської міліції. На посаду начальника відділу внутрішньої безпеки в Закарпатській області призначено Олексія Ілляшенка.

З метою очищення міліцейських рядів, виявлення злочинців у погонах, зокрема хабарників, служба внутрішньої безпеки запрошує до співпраці представників громадськості.

Щопонеділка з 9.00 до 11.00 начальник ВВБ в Закарпатській області О. Ілляшенко здійснюватиме прийом громадян за адресою: м.Ужгород, вул.Ракоці, 15.

Коментарі

D
dsjajh

підтримую слова Бачія, в повному обсязі...Може уже зараз служба ВБ добереться і до майора Маргітича А.А.- начальника ІТТ м. Мукачева, і добре потрясе наркомана у погонах, який за рахунок увязнених робить ремонти в ІТТ і в себе дома...

Б
Бачі

Внутрішня безпека - це ті мєнти, яких не трогає ні один другий мєнт. Це "нєпрікаснавєнний мент". А працювати цей новий начальник нєпрікаснавенних мєнтов буде лише дві години на тиждень!!! І то у понеділок з бадуна. Бо якби хотів реально працювати, то дав би номер свого робочого мобільного номера, електронну адресу, скайпа ... А так прийде пересічний лох у понеділок у 9-00 на прийом почекає до 15-00, бо той на терміновій нараді, а через тиждень у відрядженні, на лікарняному, на спецоперації...

Р
Робот

Кришує пересічних громадян від ОБОРОТНІВ У ПАГОНАХ

Я
Я

А для чого нам внутрішня безпека шо вона робить для народу

Читайте також