Відео дня: чому закарпатські угорці беруть громадянство Угорщини

20
13

Телеканал ICTV підготував розлогий сюжет про паспортний скандал, який розгорівся в Україні 2 тижні тому після появи в мережі відео, як українці складають присягу та отримують угорське громадянство в угорському консульстві в Берегові.

Так, журналісти телеканалу побували в селі Дерцен Мукачівського району, де 98% населення – етнічні угорці, та поспілкувалися з місцевими мешканцями на тему громадянства і паспортів.

Також журналісти запитали думку в експертів та політиків. Дивимося разом.

Радимо також переглянути нашу публікацію про те, з чого власне розпочався цей скандал між Україною та Угорщиною.

Коментарі

І
Іра

Мадяри дуже націоналісти айбо ліпше живуть люди там і закарпатці хто постійно там їздить знає не як в уєбанській типа державі

І
Іра

При яникові враховуючи свою зарплату І їздячи на мадяри (на базар торговати- товар возити з мадярів і торговати на украйні) - заробилам на квартиру і ремонт в ній , а при порохові не годнам за єо$$бану зарплату прожити...

С
Силян

Чесно кажу яби и сам хотив гражданство Венгрии но незнаю мови!!!! Бо надоило брихня на Украине

C
cecskrf

Дайте собі спокій вже Клімкін визнав ,шо двойне громадянство в Ураїні не запрещено .Бо видить шо діло пахне жареним ,як каснеться депутатів і слугів народу .Які мають по два а то три горомадянства .А тут чи Мадярські чи Румунські корні вони діють по закону .Ше післія 45 року тут були Чехи Мадяри Шваби .все в архівах осталося історію не перпишеш.Навіть губернатор Москаль то осознав і пояснив іхм ,шо в людей і паспорти з тих часів ше осталися після 45 року ,багато виїхало Мадяр і Чехів .А діти чи родичі осталися тут .Румуни ,Мадяри тут віками живуть ,а не такі як Коломойскіі т.д наживаються на народові .Шо роблять ті мадяри ,тихо мирно живуть собі працюють і біди ніхто не робить .Нашим депутатам треба жити а прстому люду не треба ,чи як ,не шоб шось ліпше робили а все шуже роблять !

Л
Ласло

Столько вранья и дезинфомации за 4,5 минуты я еще не слышал - особенно преуспела "юрист"-международик, наверное стажировалась у Луценко! Теперь в полтавской глубинке люди, которые до сих пор не знали даже про существование венгерских сел на Закарпатте, считают несчасных 150 тыс. венгров основной причиной нахождения своей страны в том месте, где она сейчас находится. И, главное, менше обращают внимания на цены, зарплату, корупцию, президентские офшоры, дебилов у власти и т. д. и т т. п..

Д
Для

проведення котрабанди.

V
vvv

У владі України явно діє п'ята колона, і в першу чергу це Климкін. Вони явно хочуть в Закарпатті "майдан". Замість того, щоб очищати владні структури від чиновників з російським, ізраїльським ..... папуаським громадянством (до речі, які дійсно несуть загрозу суверенітету України), вони взялись за простих людей, для яких угорський паспорт - це перепустка для забезпечення нормального існування.

1
11111

baloga jakij gramotnij,a sam kiljko pasportuv mae?

Н
Николай

Ни одним украинским законом двойное гражданство в Украине не запрещено. Украина, как государство, не признаёт за своими гражданами, гражданство других стран. А это совсем другое дело. Вот такие урапатриотические репортажи и такие юристы-международники служат одной цели - запугать людей, на которых государству Украина по большому счёту наплевать.

М
Мікулаш

Почніть з паспортів Ізраїля. Слабо ?

Х
ХХХ

Двойне громадянство мали і мають Яресько та Супрун, які народилися в США і гарантовано мають американське громадянство від народження. Як міністрам їм надали доступ до найвищого рівня державної таємниці і це нікого не турбує, а от Йовшко бачі з Дерцен чи Моргіт ниніка з Дийди несе потенційну небезпеку державній таємниці.

U
Utlevel

Клима луфос

P
posli

V sraku

Читайте також