Відео дня: як Берегово перетворюється на маленьку Ісландію

26
16

Унікальні термальні басейни заманюють туристів як з всієї країни, так із-закордону.

Відомий блогер із Донбасу Саша Дьомін вирішив відпочити в термальних басейнах Берегова.

— Закарпаття буквально напхане гарячими джерелами. Сюди їдуть туристи зі всієї Європи! Тому що дешево та хороший сервіс. А от самі українці мало знають про таке природне диво в їхній країні, – розповідає блогер.

Тож скільки коштує день оздоровлення у Берегові та чи варто куди саме їхати, дивіться у черговому випуску програми “Шо, Реально?”.


Зазначимо, що нещодавно Саша Дьомін дізнався що в Берегові допомагає порозумітися українцям, угорцям та ромам.

Коментарі

ДО
до ольгі

ні, натиснула Ctrl+c а пак Ctrl+v. лем нікому не кажіть. PS. "згІдна" це було правильно

ОД
Ольга до Мацкальки

Стесняюсь спросить, а вы всю википедию переписали??? ( слово "вы" написано с маленькой буквы умышленно)

М
Моцкаль2ка

Обидва слова правильні, якщо вживаються в значенні «даю згоду»: згідний і згодний. Я згідна з вашою думкою. Я згідний, що краще буде виправити помилки самому. Я згодний піти у відпустку. Ти згодний працювати продавцем? Тільки «згідний» вживаємо у значенні відповідно з чимось: згідно з наказом, згідно з оригіналом. Згідно з наказом директора урочисту лінійку розпочали о восьмій годині. Документи перевірено згідно з оригіналом. Тільки «згодний» вживаємо у значенні солідарності з ким-небудь. Іван згодний піти з друзями на рибалку. Я згодний з вами. да, образованием мало кто блещет.

ДО
до Ольга

Ви з Сашиком, мабуть, з одного бодунА : пишеться згОдна , а не згІдна.

Л
Ляпсус

ліпший заголовок «Як Берегово перетворюється на маленьке Делі» (суто в екологичному аспекті)

Ю
ю

да, у Мадярщині дешевше, але очеріді на границі.... такоє чуство, шо наші басейновласники доплачувуть таможникам, би нас там по 5-6годин марінували, і нигда, НИГДА думка не виникала гроші понести у гейропу

Б
берегівчанин

Для повної схожості з Ісландією в Берегові не вистачає гейзерів. Їх можна створити, влаштувавши посеред Верке фонтани, які б час від часу викидали вгору струмені лайна і каналізаційних газів.

О
Ольга

Сашику, ти з якого бодуну писав слово ВАШАРАШНАМЕНЬ? У тебе аж 17 букв...а в остальному - згідна

С
Саша

НЕ РЕКОМЕНДУЮ БАСЕЙН ,,ЖАЙВОРОНОК,, ОТСТОЙ ПОВНИЙ,БРУД ТИСНЯВА,НЕ ВИХОВАНІ УКРАЇНСЬКІ ДІТЛАХИ,ЗЛАМАНА КРАНИ В ДУШЕВИХ,НА 500 ЛЮДЕЙ 6 ДУШЕВИХ,,,, В 20 КМ ВІД БЕРЕГОВО УГОРСЬКЕ МІСТЕЧКО ВАШНОРАШНАМЕНЬЕНЬ,РЕКОМЕНДУЮ ВХІД НА ЦІЛИЙ ДЕНЬ 140 ГР,

Р
Рем

Яке Берегово, яке Косино? Народ, ви що й-..нулися? Одне - клоака, інше - захмарні ціни. Півтора години їзди від кордону знаходиться угоське місто-курорт Хойдусобосло: ціна-якість там на порядок кращі, ніж в Україні. Нахрена вам дали безвіз.

G
Gyorgy

Косіно аквапарк з термальною водою.12 км від Берегова.

M
Max

Где он был кроме Берегова ?И своего дома?2 видео про Берегово. В любом городе на границе говорят на двух языках .Берегово как Исландия .... Достаточно посмотреть городские автобусы и сервис который даёт миська рада - говно. Перестань писать дурню ,и делай что то серезное

Б
Берегівчанин

13,5-14 метрів від басейну протікає канал Верке - відкрита каналізація міста, яке знаходиться через це в екологічній катастрофі. Про яку Ісландію йдеться в цій заказній статті.

V
vasilij

termalnij basejn kosino beregovskij rajon

ДП
до правдоруба

при чому тут блогер,невже він винуватий у бідності українців.А про спортбазу правду сказав і показав.Бо вже років 15 керують базою одні злодюги і сволота-нічого не вкладають лише крадуть.Парадокс -ще ні одного не посадили з них за розкрадання у великих обсягах держ.майна.Сопаденіє-не думаву!!!

П
Правдоруб

Ваш блогер "саса дьомін" проста скотина, якщо пише таку дурню та рахує, що українці "не знають" про таке "диво". Ти mydaку пиши про те чому українці такі бідні та не спроможні у СВОЇЙ країна нормально відпочивати!!!

Читайте також