Відео дня: Як Шуфрича в Москву випроваджували прямо з Верховної Ради

11
9

Власне інцидент, а точніше словесна перепалка 2-х народних депутатів – Нестора Шуфрича та Юрія Берези – стався ще минулого тижня на хвилі рішення про блокування російських соцмереж.

Але популярність відео цієї перепалки не вщухає. Більше того, з’являється все більше оригінальних версій цієї словесної перепалки, яка стартувала з виступу одіозного закарпатського нардепа Шуфрича, якому зрештою відповів нардеп Береза.

ТСН створила на базі відео цієї перепалку власну версію під дуже популярну мелодію від Blur. Дивимося. 

Коментарі

О
Ондеки

Хоч Шуфрич явно не ангел, але таке враження, що той майданутий клоун в парламенті є свідомим чи не свідомим агентом впливу вашингтонського обкому. І ці пейсаті содоміти вчать нас слов"ян, як правильно жити?

Й
Йовшко

До єдиниці. Демократія - то не вседозволеність. Держава на першому плані. А якщо комусь ліпше за поребриком , то туда йому і дорога, особенно кіть депутат. А якщо народний депутат відверто на стороні ворога - то він не лише політичний клоун за деревяні сріберники, ай має нести кримінальну відповідальність. Авать намастять му зильонков чоло май густо.

М
мкчв

Шлях північної кореї тернистий... Але нічого, ми впевнено йдемо до нього. З націоналізмом перегибати неможна, бо може мало недобре закінчитися. Найдивніше це все для народу Закарпаття, для регіону де люди з багатьма мовами, культурами і ідеологіями мирно живуть. Ох і попали ми в 44-му...

PD
ProRocK do 11:01

всі хто незгідний з "лінією партії" той агент кремля,хто не поняв всі прЄлесті майдану той агент кремля, всі хто має свою думку той агент кремля і.т.д. продовжувати можна до безкінечності...

Z
Zoltan

Ahogy a magyarok mondjak: egyik tizenkilenc, a masik egy hijan husz!

1
1

а чого хтось має збирати речі і їхати в Москву (по їхньому), якщо в нашій країні свобода слова і діла??? де хочу - там живу, що хочу, те і дивлюся по телебаченню чи в інтернеті? у нас же була вже і революція гідності? де вже та наша гідність, свобода, справедливість??? де???

Ф
Фатів

Клоуни

В
Вася

Моя думка така що Шуфрич Лох!

АП
Адекватний погляд

І хто тут смішніше получився? Людина яка захищає права людей України про свободу слова, чи сись обезбашений Український гайдомака... Який нічого не тямить у політиці? А ваша думка, яка?

Читайте також