Відео дня: як у Мукачеві відтворюють давні пивні традиції

6
6

Наразі у місті, де у 1701 році була заснована перша на території сучасної України пивоварня, лише в одному місці варять пиво.

І це приватна пивоварня Графського двору – закладу, який розташований фактично під самим замком Паланок. Тут варять 3 сорти пива – світле, бурштинове і темне. Також час від час варять ще і 4 сорт, за фірмовим ексклюзивним рецептом пивовара.

Дивимося, як це відбувається.

Коментарі

LA
law and order * *

Які пивні традиції, хлопці ? Мукачівський Пивзавод ніколи доброго пива не варив. То про які традиції ми говоримо ? В нас в Мукачеві крім Пивзавода ніколи ніхто пиво не варив. Які традиції ? Чи це новому меру так приспічило, що всі навколо кажуть, що Мукачево - пивне місто ? Може мер міста перестане робити незрозуміло які "фести" у парку Перемоги ? Може ну його, той парк ? Та і якої Перемоги ? Вона закатана в асфальт...Може мер міста розповість громаді міста, чому в парку так званої Перемоги проводяться "фести", а в парку ім.Скрябіна нормальне дорожнє покриття не можуть зробити. А цей парк в самому центрі міста знаходиться. Та, мабуть, меру міста на нього начхати...Там будок, що приносять гроші, немає...

П
Пивзавод

Продали ровту унікальні мідні чани, які нам дісталися в спадок від австроугорської імперіії і в світі таких нема. Тепер можна відтворювати х.з. шо. Як казав "кінь" - "dыбiлы бLяdь!"

ДЕ
До Еее

Лічися брате. Хотя не думаю чи тобі щось уже поможе. Судячи з усього ти невиліковно хворий на голову

П
Пррр

Це просто реклама амуру. Нічого більше.

Е
Еее

Чого тут модерація? Знову балога не утискає свободу слова? Чи вже не можна писати що пиво відстойне і воно руйнує молодь? Андрію (звертаюсь до андрія) слово андрій це імя чоловічого роду і слово андрій не порушує правила коментування. Ну це на замітку модератору який захоче видалити коментар. Андрію людям потрібні безалкогольні фестивалі....суспільство зе здорову молодць..а не за пивні бродіння та гуляння. Це не октобер йес куди зїжаютьсч всі пивовари. А так просто шоб попити бутилочного пива не потрібно робити фестивалі!!!!

М
Мартин

Дійсно ганьба - на все Мукачево ЄДИНА пивоварня ! У Чехії, в кожному селі стоїть. Графському двору - респект, добра справа. Але от пиво у них якесь на любителя....спицифічний смак. Може вже зараз не таке, але я пробував їх чопованоє десь весною - так собі.......

Читайте також