Відео дня: як живуть роми в Берегові

103
11

Окремий хутір на околицях закарпатського прикордонного містечка є одним з найбільших ромських поселень не тільки Закарпаття, а й України та Європи.

Водночас, точну кількість ромів, які тут живуть, ніхто назвати не може. Цифра постійно змінюється.

Видання «Настоящее время», яке працює на весь пострадянський простір, підготувало розлогу відеоісторію про ромське поселення в Берегові.

Радимо також переглянути інші наші публікації про окремий хутір у Берегові, зокрема, фоторепортаж Циганський табір – як туристична «родзинка»

Коментарі

Т
тьотя

Дуже далеко з циганами зайдуть.Ану чи хоч додин цинан вчився у вишах,чи поїав на заробітки як нашіДеякі зімітають вулицю ,а потім кавель цигаретлик ,но то пів біди .Вони змалечку уже учать дітей попрошп=айнічати ,по єлектричках ,всюди і красти .вот вам ,в ниї то іде з покон віку .

Н
Небайдужих

Брехня. Пап Рудольф не є депутат міської ради . Депутат є Кедебец Валерія ( дуже порядна дівчина ) і Пап Іштван ( який володіє всімами виплатами дитячих грошей).

4
4545

Що за долбана програма, яка ще переводить з української на кацапську мову...

5
555

Бідолашні геть перепужені!!!

М
Місцевий

Піднімають тему циган бо це дуже управляємий електорат. Що бирів сказав то вони і зробили. А бирів зробив те що сказав Балога..

Л
Леонід

А, що ця мракота зробила для того, щоб жити краще. Ви подивіться як циганське бидло розпоясалося. Погрожують лікарям, вчителям та й простим громадянам. Ви уявляєте кого плодите?

1
123

Щось дуже активно останнім часом піднімають тему циган: то про традиції розповідають, то закликають їх зрозуміти і полюбити. Тепер - "відеоісторія". До чього б це? Пройдіться по місту - будете мати повну "відеоісторію". А хочете - зроблю "відеорепортаж" від нашої мусорки, де існує міні-табір з десятьох циган? Все побачете і почуєте. Шкода, що запахи не можна передати.

М
Мигаль

Туй треба давати "квартиру" тим журналістам што дуже переживавуть за циганів. Най би пожили рік-два, може би мозги на місто стали і не писали би про "бідних і нещасних ромів".

П
Путін

Най ся плодять, кіть білі неваловшні

Ж
Жид

Населення України з 2001 року скоротилось, а населення циган з 2001-го збільшилось в раз. Живуть на дитячі виплати! Наші міністри стараються!!! В батьків п'яниць забирають дітей через умови проживання, а цигани 85? живуть хуже нікуди... але туди держслужбовці неходять!

V
Volodymyr

хоть шо

Читайте також