Відео дня: нічна погоня за п'яним водієм вулицями Ужгорода

8
5

Патрульні змогли затримати порушника тільки у під'їзді будинку в селі Кінчеш.

Як розповідають в Патрульній поліції Закарпаття, ймовірно нетверезого водія Mercedes, інспектори спробували зупинити сьогодні, близько півночі, на вулиці Грушевського.

Однак, на вимоги правоохоронців чоловік не відреагував і спробував втекти вулицею Академіка Корольова, потім через вулицю Грушевського на Минайську,

Доїхавши до села Кінчеш, водій вирішив сховатись від патрульних у одному із під’їздів житлового будинку, де патрульні його і спіймали.

Проходити огляд на наявність у крові алкоголю водій-екстремал відмовився, хоч і мав ознаки сп'яніння. Патрульні склали на нього ряд адміністративних протоколів.

Пропонуємо подивитися відеозапис погоні за п'яним водієм, яке опублікували ужгородські патрульні.


Коментарі

В
Віктор

Тепер все ясно, я тепер зрозумів які люди працюють в мукачево.нет нодорозвинуті без освіти з бурною фантазією й брехливими подачами. Навіть в цій статті поліцейські вказуть село Розівка а «Ці» пишуть Кінчеш нє ну не ідіоти?

П
порох

люди ви дол.... як не мають права втікав пяний ! про що ви говорите??? це звичайна криса яка не відповідає за свої дії!!!!

Ф
Фосо

Тобто по вашому і тут міліція хєрова бо погнались за п'яним порушником і в результаті знайшли його?

КВ
Корогородский Веня

Если бы ко мне в дом пришли они знают что бы случилось!

М
Мітчел

Не ймили не винен.такий закон.а поліція не права бо не має доказів керування цією особою автотранспортом. і чоловік правильно зробив що відмовився від проходження на алкоголь.справа у суді вийграшна.та я думаю вона не дійде до суду.у ментів є теж юридичний відділ.якщо юристи толкові вони не пустять матеріали до суду.а протокол про відмову скасують або "пропаде" випадково.щасливої дороги всім.не возіться п'яні і буде все ніштяк!

Читайте також