Відео дня: Покинуте закарпатське село Кужбеї, якого не знайти на сучасній карті (ВІДЕО)

20
8

Відомий закарпатський гуморист та шоумен Михайло Карпенко з Нашої Файти вирішив поекспериментувати з форматом своїх відео та оприлюднив у мережі пілотний проект випуску TETRIS_vlog.

У цьому випуску показали унікальне закарпатське село, якого неіснує на будь-якій сучасній карті.

"Село, яке ще відносно недавно, мало все необхідне для існування, але раптово зникло. Тож запрошуємо вас у віртуальну подорож до справжньої родзинки Карпат", - йдеться в описі до відео.

Вийшло дійсно дуже цікаво, подивіться:


Коментарі

ДС
Дурневи- слава Украіні

Хлпче учи історію. У 1937 році у Подкарпацькому краю и ни пахло Сталанськими репресіями. Була Чехословакія.

Т
Тамада

Безробітний «ведучий» скучає на карантині. Піар і в Африці піар. Давайте хоть щось робити аби нас не забули. Ми ж фосі пацики!!!

ДН
до нижнього

іди учи історію боване, до якої країни тоді належав цей край?

СУ
Слава Украiнi!!!

Здобулостi та гiдностi - cлава! Путiн - пуйло! Коммуняку та москаляку - на гiлляку! То є, що вони зняли фiльм - коммуняцька пропаганда! Церкву поставили у 1937р.. Кругом репресii, стрелють людей, каторга, допр.... При коммуняках у них вiвцi, та iнше - добре жилося. Як це могло бути?! У ближнього нiхто не крав.... Прийшой до влади агент ЦРУ - Горбачов. Почався похiд до життя нашiх захiднiх партнерiв. Грабежi, вбивства, крадii, насильство.... Люди почали розбiгатися хто-куди. З колiн встали. За три десятка рокiв не тiлькi села, а i мiста спустошились.... Героям - слава!

В
Ванга

На третьому випуску гукани проломлят йому голову

З
Закарпатець

маячна, трепло та пустодзвон з мультиками...

С
Справедливий

Сподобалося

Ф
Фікс

Класне відео. Зайшло

Читайте також