Відео дня: Солотвино і карстові провалля з висоти пташиного польоту

22
6

Ці кадри зафільмували в рамках ініціативи UzhAeroCam кілька тижнів тому. На них зафіксовано славетний Солотвинський солерудник, затоплені шахти цього об'єкту, в тому числі алергологічна лікарня.

Курорт досі діє, і щороку сюди приїздить чимало туристів. А ось лікарня вже десятиліття закрита, хоча є унікальною.

Чому вона не працює - нещодавно було проведено журналістське розслідування.

Також радимо переглянути історичні фото з алергологічної лікарні в Солотвині.

Коментарі

М
Марта

Який жах. А могло ж стати українським Клондайком.

О
ОстапБендер

Fade to Black, то занадто. Аж сльози потекли

Д
Дідо

Добре було докторам алергічного санаторію бабло смоктати, коли їм воду відкачував солерудник. Паралельно будівнцитву докторами власних палаців, шахта почала ставати нерентабельною, в зв"зку з перевиробництвом Артемівської солі. До речі, їхня сіль є біла і очищена,- більш якісніша. Так жлоби-доктора на той час не спромоглися відзнайти всього 180 тис. грн. для купівлі глибинного насоса по викачці води (один забор дворца головлікія більше вартує) в результаті вода й розмила глибинні соляні пласти. Про це мало хто знає, а концовка єдна - задарнина для них ся скінчила.

СЗ
Суденый Звур

Зміна кадрив чорнов фірганков --ото 50-60 годи . Режисерови фільма --дизлайк ! Солотвинським общчанам за сміття у соляных бонях --- дизлайк . Из тых бонь мож ищи утягти файный хосен.

ІГ
Інспектор Голубка)

Це все виглядає як Донецький Аеропорт сьогодні (

ЛН
ЛЕМ НЕ ППРОДАЙТЕ

ДАРАБ БАТЬКІВЩИННИ ДАЯКИМ ГАМАНАМ ЯПОНСЬКИМ...БУДЕТЕ ДОМА ПЛАТИТИ ПО 5 ЄВРО ЗА ПАЧКУ СОЛИ... У ТОМУ СВІТІ КУДА МИ ЙДЕМЕ СУЛЬ БУДЕ ЗОЛОТО...ПОЗИРАЙТЕ СЕРІАЛ ІЄРІХОН...І КУПУЙТЕ ЗИМЛЮ ДОКИ ДЕШЕВА!

Читайте також