Відео дня: сумна пісня закарпатського заробітчанина

19
9

Пісню про долю закарпатського заробітчанина на карантині заспівав ужгородський шоу-мен Олександр Олень разом із своїм бендом DolarПо5.

"Тема, яка в наш час, турбує багатьох. Ця пісня близька до серця кожного закарпатця", — коментує відео Олександр Олень.


Нагадаємо, в ніч на 30 травня, через Україно-Угорський кордон намагався пробратися заробітчанин.

Коментарі

ДХ
до ха

А підприємці-бариги на єдиному податку тоді хто?

Б
бийло

я согласен шо податки розумні треба платити , но укажіть ми кому і за шо ? казав янек подоймеме ціну на бензін будуть путі ? боли ? таких прикладів мош навести не еден , ану медведчук, коломойський , ахметов , пінчук , порох , платять налоги так як мають платити ? а ти іди та увидь як заплатяться налоги з тих гроши коли руки за них бетон місили ! і з тих гроши де заплатилося за транспортіровку газу .. они заплатили налог за єлектрогазостанції?

Р
Ріта

Не 1 гривню податку не заплатили Україні зато як приїдуть та возмущаються де дороги, де медицина де моя пенсія?

Д3
до 30.05.2020 23:05

ПетуШоні, ти чмиряка взагалі не маєш права п..здіти про роботу і заробітчан, бо ти і твоя файта нигда в житті нич не робили. Ти ж паскуда лем лазиш по зеленому базарови і гроші на паленку циганиш, а твоя мамка-ледацюга по центру шаройoбиться і клянчить гроші "на хлєбушек".

Х
Ха

Заробітчани лепаві клопи на плечах держави їх висновки отримують пенсію .пільги .садачки .школи .медицину а користі державі з них х'''

R
Rol1k

До нижніх. 3,14здіти не міхи тігати.... А хлопцям респект...

М
Майдаун

Тіпічна ціганська натура. Торби на горби,а пак ревати про свою “долю”.Ко вас туда силув заганяв? Треба туй було опстатися та не дасти розокрасти державу.А та де там? Вам ліпше будари чистити у хлівах спати,гонитися єдні з другими,а сюда загнати матери 100$ і лишити на них безотцовщину.Ті люди,які опсталися лічити,учити,воду,газ,світло,путі....то,што їм туй манна небесна!? Хитроудримбані заробітчани хочуть там долляри зашибати,а туй на них мавуть задарь робити! Прийти помайданити,поколядовати,очередну літню кухню влупити і дале на чехы! ПОДАТКАМИ ОБКЛАСТИ АБО ПРІЧ ЗА БУГОР!

О
Олександр

https://www.youtube.com/watch?v=6r-qTcHcnNw

М
Мукачево

Треба було там лишатися... та нє шкода за квартиру в пусту платити 5 тис корун в місяць, ліпше вернуся на Україну Типир копліть керт придурки

Читайте також