Відео дня: землетрус змінив русло річки Латориця, яка колись протікала у підніжжі гори Ловачка

14
16

Про це розповідає туризмознавець та екскурсовод Віктор Стинич у своєму блозі про місцевість на околицях Мукачева.

Зокрема у відео йдеться як про саму гору, так і про сусідню гору Галіш, закинуті винні підвали, кельтську історію та інші родзинки.

Запрошуємо до перегляду.


 

Коментарі

ДЭ
да, это я

Вова, практически все коментарии говорят о том, что ты тупо гонишь, скинь источники информации иначе это, действительно, похоже на необоснованную, бредовую отсебятину!..

У
Україна

"Володимир" , он же "Володя" или "Вова" .... не неси чушь про нашу історію . Дурачок .

В
вася

є люди, які з важним лицем вміють нести бредятину! клованич догаздувався геть розум втратив

ДЮ
До ю

А коли прийшли европейцI до америки то знищили корiнне населення, а пахати на земли привезли негру та мого дiда ! А ще я нiчого не знаю про Компрадор , який успiшно процвiтав та процвiтае в Латинський америцi, iндонезii, малайзii та вже добрався до окраiны!! Едине кого дiдо там выпасав ото твого утця !!!

K
Klovanych

Пийте самогон мій. Кельти - то прибульці насправді. Вони надихнули братів Дасслерів (Адідас) на створення логотипу своєї буцигарні першопочатково, коли запросили їх в "Кельтський двір", який я успадкував. Вони три гори бачили. П.С. Чай, що зверху ріс, не пити треба.

Ю
ю

там под Ловачков де епіцентр, дідо мав зимлю. Купив, бо заробив. Пак прийшли ватники і повіли, забираєме корови і воли, авать зимлю. Дідо одвів маргу у колхоз, де щи довго кормив її. А пак забрали і зимлю, брихачі, злодіі, комуністи, українськумовуненавидящі паскуди у кирзаках.

Д0
До 01:20

Рот свій закрий

O
Ondrs

Цікава інформація, але щось не віриться

М
Місцевий

Тот дурачок, колишній кореспондент "Панорами" Клованич САМ все видумав про кельтів, мутить та бодяжить самогонку а дурачки платять гроші за його брехню, сир тіпа "келтський" він купує в магазині - САМ БАЧИВ.

Д0
до 01:20

будеш ти ще битий паскуда нікчемна нищебродська)

Д0
До 00:41.

Спочатку треба зачистити русунську худобу.

М
Мікі

Пацали...шось,я стрімаюся такоє істи,хоть многі хавають.Про кельтський двір незнав,думав просто дача,треба заглянути і нарізатися там настойками)))

М
Мукачево

Дякую за відео та інформацію!

В
Володимир

Мадяри прйшли в Закарпаття з Балатону. По дорозі захопили словянську Паннонію (Лівоборежжя Дунаю). Коли будуть повертит наші слов'янські землі? Чи не надто довго засиділися в Паннонії?

М
Михаил

Прикольно, у нас там была дача

1
17

Талант. Переписує історію.

Читайте також