Відео, як тячівські волонтери відправили в зону АТО реанімобіль (ВІДЕО)

3
0

Санітарна техніка у зону АТО. Тячівські волонтери відправили на схід реанімобіль, придбаний у Чехії за сприяння народного депутата Василя Петьовки. Реанімобіль вирушив у село Піски Донецької області, тож волонтери сподіваються, уже незабаром він врятує не одне життя.

99% усього необхідного бійцям, які відстоюють територіальну цілісність України  на сході,  куплено та доставлено силами небайдужих, – розповідають волонтери. Якщо бронежилетів, теплих речей більш-менш вистачає, то медикаментів, питної води і техніки, особливо санітарної, бракує.У вівторок 3 лютого реанімобіль, придбаний за сприяння народного депутата Василя Петьовки,  вирушить у село Піски Донецької області.

За кермом автівки учасник Майдану, боєць «Правого сектора»  із позивним «Каталіна», який займається також і волонтерською діяльністю.Традиційно перед  далекою дорогою довгоочікуваний реанімобіль освятили. До слова: служителі церкви не тільки освячують вантажі, які прямують у зону АТО, а й працюють з бійцями, які повернулися зі сходу і потребують психологічної підтримки. Як кажуть, допомагають і ділом, і словом Божим. Тож уже незабаром реанімобіль врятує не одне життя військовим, які виконують свій громадянський обов’язок у зоні АТО. А в тилу завжди знайдуться охочі допомогти.

М-Стуідо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також