Відео, як ужгородських активістів силою заштовхували у міліцейське авто (ВІДЕО)

13
14

Як вже повідомляло Мукачево.net судовий виконавець зачитав рішення, через яке всі активісти мали покинути територію площі.

На відео можна побачити, як міліця силою заштовхує активістів у міліцейське авто.

Мукачево.net

Коментарі

К
Калым

Комментарий на одном из сайтов. Не студент 2013-10-05 / 17:46:23 Бачив на одному сайті призив завтра збиратися на 12 годин для мирного, цивілізованого протесту. Плалять по 250 гривень. Активістів, що зганьбилися, мовляв, з собою не брати. Всіх читачів і працівників газети ласкаво запрошуемо. Головне, щоб це була не політична акція, і виглядало як зрілий прояв громадянського суспільства! Дякую за увагу.

МС
Микола Староста(Жалива)

Тут влада та міліція показали, що вони на місті і такі галицькі провокатори пседожурналісти будуть відповідати за свої протизаконні дії. Є рішення суду і його треба виконувати, кому не до вподоби його рішення має право на оскарження, а не себе піарити та ще й за гроші.

У
Уважний

Добре що Дибу посадили, як він яскраво показує свою культуру.

С
Супер

Це звичайна процедура арешту хуліганів. Диби нехай радуються, що не проводилось це БЕРКУТом, бо тоді Волосянського насправді було б чути в Оноківці. Нашо лізти нагло туди, коли знаєш, що за постанову суду зачитано виконавцем? Думали їх умоляти будуть? Все було правильно. Гроші відпрацьовані, спектакль завершено. А Волосянський нехай не погрожує міліціонерам, що він запам'ятав його, бо крім хуліганства відповість за серйознішима статтями ККУ.

M
McMurphy

Мусора канешно пі...си але тут мушу визнати вони 100% праві. Та кучка ідіотів яка захищає пусте місце не залишила їм вибору. Для чого люди ідуть на такі провокації???? ліпше би пішли на суботник або корупціонерів ловити, а не цирк влаштовувати на пустому місці. Журналісти-активісти хренові!!

1
12

А тим часом диба-онлайн знову цензурою займається и видаляє коментарі тих, хто не згоден з їх позицією... Ну як, як можна підтримувати цих людей? Які кричать про справедливість, зробили зі свого сайту якийсь штаб, де всі вони збираються похаяти владу з цією площею, а потім ганебно включають цензуру й видаляють коментарі тих, хто з ними не згоден.. На жодному українському сайті нема цензури. Тільки на тому, який підтримує цю купку протестувальників...

1
12-Лох

Рот закрий. Скільки тобі заплатили за ці коментарі?

1
12

Детский сад. Милиция не против народа. Это 20 каких-то активистов против Ужгорода. Ужгородцы свое слово сказали – они не против реконструкции площади. Были бы против – пришли бы протестовать. Никто не пришел. Несколько человек препятствуют строительству. Их просили покинуть строительную площадку. Они не захотели. Милиция их вывела силой. А как их в машину еще посадить? Они же добровольно не идут. И начинают ломать комедию с заваливанием на газон. Ладно бы еще протестовали против каких-то фальсификаций на выборах. Они хоть понимают как смешно выглядит их валяние с таким видом, будто они победу Ющенко на выборах после фальсификаций отстаивают… Валяется какой-то истерик на газоне. Вокруг него стоит милиция и просит покинуть площадку и не мешать строительству. Где здесь сила? Всех просят уйти. Активисты не уходят и лезут на конфликт. Милиция исполнила свою обязанность. Они их вообще на руках как младенцев понесли.

У
Уважний

Подивіться як нагло діє журналіст. І це робить той, хто нібито захищає наші права? Посадити його, хай бачать люди, що ця людина не порядна. Тепер не потрібно давати на жалість.

1
12

Это кто там кричит «фашисты» и «окупанты», «нелюди, «звири»? Там на дыбе-онлайн кто-то писал про фашистов в комментариях. Наверное тот прибацнутый «активист» орет. Боже, стыдно то как за людей на видео. Какие-то истерички. Орут, валяются, их на руках, как детей, аккуратно несут в машину. Они орут, будто их режут и насилуют… Такое ощущение, что его там полчаса ногами избивали, а не аккуратно отнесли в машину. Не мужик, а баба. Хотя мне кажется, что даже женщины активистки бы молча сели в машину, а не визжали так.

А
Андрій

Просто у нас треба робити все дуже демократично бо не так доторкнешся до Диби то вже відразу перелом. Все вони зробили так як мали це зробити. В Ужгороді Балогівці не повинні себе так вести. Є рішення суду і його треба виконувати!

Р
рата

вражає наскільки не професійно діє міліція. Маючм законні підстави вони (20 співробітників) двох дебоширів 5 хвилин вивозили з площі.

А
Андрій

На відео чітко видно як відбувається пряма непокора суду! А тепер не треба прикриватися журналістикою. Всі бачили як Диба виймав колишки, а це що означає перешкоджання будівництву.

В
Василь

Молодці міліціонери, так і треба цим проплаченим активістам

Читайте також