Відео, про результати конкурсу на обслуговування ЖКГ мукачівського Росвигова (ВІДЕО)

4
22

Визначили переможця конкурсу та пообіцяли якісніше надавати комунальні послуги. В Мукачеві відбулося засідання міської ради, згадали на ньому і про боржників, на сьогодні заборгованість сягає більше мільйона гривень. Також у зв’язку з ситуацію в країні пообіцяли підняти тарифи за надання послуг.

Мікрорайон Росвигово продовжить обслуговувати товариство «ІТВ Сервіс Плюс». підприємству на закритому засіданні конкурсної комісії Мукачівської міської ради 13 із 14 її членів одноголосно надали перевагу.

Нагадаємо, рішення про оголошення конкурсу було прийняте 4 лютого, а 5 оприлюднили у засобах масової інформації. Заявки та необхідні документи для участі у конкурсі подали всього два претенденти: ТОВ «ІТВ Сервіс Плюс» та ТОВ «Агромпомбуд». Члени комісії оцінювали здатність надання житлово-комунальних послуг учасників конкурсу за визначеними критеріями, зокрема, досвіду роботи, забезпечення матеріально-технічною базою, наявністю кваліфікованого персоналу, якості надання послуг тощо.

За кожним критерієм підприємствам присвоювали бали, максимально можлива їх кількість 100. Наступний етап співпраці міської влади та переможця конкурсу – підписання договору терміном на 8 років. Тож найближчим часом товариство «ІТВ Сервіс Плюс» надаватиме житлово-комунальні послуги з управління та утримання росвигівських будинків та прибудинкових територій. Директор підприємства каже: врахують всі скарги жителів мікрорайону та намагатимуться підвищити рівень надання житлово-комунальних послуг. 

А от щодо тарифів, їх також змушені підняти, оскільки їх вартість востаннє переглядали у 2006 році. З огляду на економічну ситуацію в країні в цілому та реформування житлово-комунальної сфери зокрема,  вартість послуг найближчим часом переглянуть. Заборгованість населення за надані товариством «ІТВ Сервіс Плюс» послуги станом на 1 березня вже сягає 1 млн. 200 тис. грн. А з підвищенням цін та тарифів на комунальні послуги  зростатиме ще стрімкіше, скаржиться директор підприємства. Наразі тарифи економічно обґрунтовані, запропоновані на розгляд міськвиконкому і будуть обговорюватись з громадськістю міста у найближчий час.

М-Студіо

Коментарі

В
вася

не ІТВ сервіс, а просто червоний хрест, працують на збитки, роблять людям добро, гроші беруть сімволічно. до будинків не є дороги, ремонтує місто міжбудинкову територію, а вони приписують собі. місто мрикриває йю фірму роблячи за них роботи, а вони лише гроші гребуть (з бюджета виділяють, та ІТВ бере сплату, но реально населення 2 раза платить за відсутність послуг)- от вам вся схема роботи!

В
василь

що, ітв активував своїх робочих та друзів писати позитивні коменти? якщо зарплата за те, щоб позитивні коменти писати то я готовий працювати в ітв!

Т
тарас

скажу відверто ніколи не писав коментарі,хоча читаю завжди.живу в кооперативному будинку за квартиру не плачу.Ви мабудь подумаєте повезло..НІ!!!! тому ,що всі проблеми лягають на мешканців.підмести територію,обрізати дерева,полагодити двері..почистити каналізацію..ви навіть не уявляєте ,що означає знайти сантехніка у ВЕЛИКОДНУ суботу тому ,що прорвало воду і 20 квартир було без води.з "СЕРВІСОМ" просто подзвонив-приїхали.а тут все самі. я не говорю про криші та під"їзди.

ГИ
горват иван

Я бы на месте руководства итв сервиса предложил всем тем кто тут пишет о том что ничего не делается устроится к ним на роботу... ведь раз ничего не делается то и зарплату они получать будут за просто так....

В
виктор

На вулиці Індустріальній криші поремонтували прибудинкова територія кожен день прибирється. Поробили дитячі площадки наклали пісочниці дерева обрізані кущі пострижені. Коли були ЖЕКИ гроші брали а нічого не робили здали напівзруйновані будинки та ще й з боргами ІТВ сервісу хай розхльобуються. ЖЕКАМ притензій ніхто не виставляв, а від сервіс плюс хочете все одразу і безплатно.ІТВ сервіс плюс молодці потроху порядок наведуть і Москва не одразу строїлася.

Й
ЙОНЧІ

Пару дебілів пишуть шо платити не треба,нич ніхто не робить! так поясніть а тоді хто робить? я невідів щоб мої сосіди прибирали або каналізації чистили. кстаті а а хто тоді сьогодні у нас на франка з вишки дерева обрізав рано в час.

ЧС
часний сектор

Я жию в часному домі і маю сам думати і ремонтувати усе і кришу і труби воду каналізацію і добре знаю кілько то коштує і точно не тоті як кось туй написав 60гривнів а в многоетажках всю жизнь привикли шо кось має прийти і задарь поремонтувати поміняти на новоє і так будуть вічно недовольні. Жеки ліквідовали і шось ниє много желаючих собі на голову взяти сі запущені роками дома а критиковати то неробити. А ті хлопці із Сервіса хоть шось роблять оби тоті дома вобше ся не завалили стараються зробити за ті 40гривнів плати за які типирь мош лем пару хлібів купити а ціни на матеріал який треба купити оби хоть шось зробити ся подняли у кілько раз? Читавим у фейсбукови їхні звіти за пару років то я би сказав што они действітельно іще много зробили даже з тим тарифом. Так шо хочеме европейський сервіс а усе би лем задарь так не боває!

5
520

я жыву в 38 доме на Г.Петрова у нас И.Т.В.Сервис сделал 308 км2. более 20 тис.заплатив за ремонт, и не все жители дома платят им, каждый день убирают возле дома и аварийная служба всегда приижала. Сравнить с ЖЭКом то И.Т.В.Сервис вообще супер

1
123

Кроме прибирания территории ничего не делают, подъезды люди сами ремонтируют, домофоны устанавливают за свой счет. Когда соседи затопили, просили прийти зафиксировать, так они отказались.за справку без очереди раз в год - крутовато....

МР
мешканка росвигівської вул.

нічого вони не роблять,лиш гроші требують,я визивала вечером електрика,сказали нема,бо на виклику,сказали прийти з ранку та подати заявку на виклик,ось так вони працюють,тобто НІЯК.краще КООП зробити,уборщиця може біля нашого підїзду два дня не прибирати,так за що ми платимо?

Р
Росвигово

соблюдения обязательств ЖЭКами ,тарифы должны быть экономически обоснованными , и жильцы не должны питать иллюзий что все это им должны предоставлять беплатно

ГИ
горват иван

Все пишут что сервис ничего не делает, а наверное к хорошему все-же быстро привыкают.неужели все забыли про элементарные справки с жека когда их выдавали три раза в неделю и то по пол дня плюс еще надо было выстоять к начальнику жека к бахгалтеру на подпись и только потом если успел то справку получил. Кто из вас хоть раз пробывал вызвать аварийку жека после 8 вечера или в выходной день?:.... наверно никто только потому что ее в жека и не было- сервис евроремонты не делает но реально изменил ксчество работ в разы в пощитивную сторону-- пощдравляю с победой их и успехов в столь не простой работе тем более с такими потребитплями как тут пишут

С
Сергей

У нас народ привык, что у каждого "хата с краю" и что нам государство всегда всё само должно делать... и ничего не платить

Р
Роланд

Я визивав аварійну службу в мене прорвала труба, приїхали через 5 хв. і ліквідували аварію буквально за пів годину . Нич проти Сервісу Плюс не мають. Як получається так роблять але хоч стараються.

1
1357

Сервіс хоч, щось робить, а жеки нічого не робили а гроші брали!!!

У
ура!

на них не є "жити по новому", граблять народ по старому! за весь час існування нічого не робить ця щарашкіна контора! позвонив попросив електрика прислати (не безплатно), послали культурно на..й! дякую мерії кровосісів на 8 років!

Ш
Шоні

Цікаво, чому мешканці мікрорайону не вирішують ці питання. Вони ж платять за постуги, вони і повинні вибрати кому платити. Що зробив "Сервіс" за ці роки - НІЧОГО!!! Пісочниці пофарбувати це їх досягнення? Не несуть відповідальності ні за підїзди, ні за дахи, ні за козирьки - це все не їх парафія. То в підрядників не має, то працівників для висотних робіт. Єдине що вони добре можуть це отмазки собі придумовувати.

Ф
ФФФ

ВЗЯТКУ ДАЛЫ И ТЕНДЕР ВЫЙГРАЛЫ!!!!!!!!!

МР
Мешканець Росвигова

Цей "Сервіс" нічого не робить, платити я плачу кожний місяць, цікаво за що, за які такі послуги, дах не поремонтували, під'їзди в жахливому стані, територію теж не завжди убирають, я би відмовився від їх послуг, а вони ще й плату хочуть підняти, і терпіти ми їх будемо ще 8 років.....треба це припинити, або це питання мають вирішувати мешканці Росвигова, а не депутати, коли вони прозвітують за виконану роботу

М
мешканці

хай перерахують що зробили завесь період ?неплатіть зробіть кооперативи як багато багатоповерхівок ВОНИ НІЧОГО НЕ ЗРОБИЛИ НЕ ПЛАТІТЬ

С
слава

ко знає чиї мажори стоять за даною фірмою, тобто в яку сімю іде доход непоганий з обніщавших людей.

В
вася

тарифи на ненадання послуг піднімуться! за нич не доста ім ті 60 грн?

Читайте також