Відео затримання мукачівського прокурора після скоєного ним ДТП (ВІДЕО)

9
27

Інцидент, як відомо, трапився 10 вересня близько опівночі на вулиці Ілони Зріні у МУкачеві.

У ніч на неділю патрульним довелося одягнути кайданки на мукачівського 26-річного прокурора, який тікав на авто і ліз битися. 

Крім того, у прокуратурі кажуть, що звільнять молодого працівника з Мукачева та покарають його керівника, якщо вина буде доведена.

Відео затримання прокурора було оприлюдено нардепом Антоном Геращенком. 

Коментарі

S
sujh

Тихо сказала мать: бойцов не редеет строй! ДОЛЖЕН И СІН "ГЕРОЕМ " СТАТЬ, ЕСЛИ ОТЕЦ "ГЕРОЙ"!!!!!

О
ооо

цілий цирк зробили,роздули

Я
я

однозначно, зпосад мають піти обое і батько і син! в обох мораль=0!!!!!!!!

ВВ
Василь Васильович

Хтось може собі уявити, щоб цілий Херащенко знімав відео десяти секундної погоні з заднього сидіння патрульного авто у Мукачеві? Чи не на лобовому склі мусарки має бути відеорегістратор? Чи дтп не спричинило друге авто мусорки і тому нема відео за ким вони гнались? Придивіться до таймера на відео і Вам багато чого стане зрозуміло. Мусорам типу Херащенко потрібна картинка для оболванювання народу. А Ви тупо у все це вірите. Чому на відео нема вирізаних десяти хвилин з 22:30 до 22:48 години? Може за ці десять хвилин хлопця били по голові або погрожували? Де на відео показання алкотестера? Де момент побиття поліцейського? Хто насмілиться кидатись на десяток мусорів озброєних автоматами? Ось так Вони дурачять нас і весь світ боротьбою з корупцією?

В
Василь

"До Антон" Та яка це влада! Тупі сільські окупанти,розграбувшiе колись високо індустріальну республіку і виморившiе 15 млн.чол.,переважна більшість з яких - кваліфіковані,навіть унікальні фахівці. Але і цього мало: мафіозно-родинно-рагульський терористичний режим продовжує пускати метастази - вже і діточок своїх дебільних попрістраівалі на кормние посади - років на 30 ще "живого витратного матеріалу" вистачить,а може,ще й онукам якась частина рабів дістанеться, - чай баби ще народять! ..

А
Антон

Яка влада на Украини, таки й слуги... Ганьба ! А вони вершать наш суд!!!!

В
Ворог

То Надя Балажка винувата

В
Василь

"До Сільва" До селян я ставлюся добре,ставлюся просто чудово до селянок років,десь,до 35-ти))) І вкрай негативно ставлюся до представників ОЗУ "Рагулі у владі"(селюки - суцільно! Жодного міського!),розграбувшим індустріально-науковий варош,знищившим і фізично і морально унікальних фахівців,створившим умови для виморока десятків тисяч закарпатців заради отримання особистих,шкурних інтересов.Нине в Мукачево не залишилося жодного кваліфікованого фахівця, - одні тільки гастери,бариги і селюкі-"рішали",які окупували всі державні структури.

С
Сильва

Василю, ти так багато говориш про селюків, може в тебе самого якісь комплекси?

F
fintik

Подивіться на дії патрульних.На відео не має запису автомобіля.Не включений поворотник,це їх вигадка.Так можна зупиняти всі автомобілі.

В
Василь

"До Громадянин" Вони і є сільське бидло...просто з ксивами прокурорів. За ФОРМІ - держслужбовці,але члени ОЗУ "Рагулі у владі" і гопники ЗА ЗМIСТОМ.

Г
Громадянин

Ці прокурори як те тупе бидло... не розуміють що наступний раз коли народ не витримає їх не люструватимуть а вішатимуть. Потім батьки дітей хоронять з наступним пяним дебілом прокурором за кермом.

М
мукачево

нич йому не буде,як і пяній Наталці Балажці, яка ще до того вбила двох людей і травмувала декілька. Що суд зробив? Н і ч о г о! ЇЇ скоро виправдають,тому що не вона винувата а Хресна хода, так і Славік не буде винуватий а паркан який врізався у молодого прокурора. ПРАВДИ НЕМАЄ ДЛЯ МАЖОРІВ,

В
Василь

В Європі та Америці рагулів не підпускають до владних структур на гарматний постріл і дуже мудро поступають тому що всього,чого торкнеться лапа рагуля негайно перетворюється в лайно. У селюкiв-індіанців просто дар створювати навколо себе зону воєн,руйнувань і катастроф.Хоча, ніякого дару тут немає, - є звичайна нездатність рагуля прораховувати свої дії хоча б на три ходи вперед - в селах,звідки ці упирі і повиповзали,подібна опція просто ні до чого.

Г
Гивгор

Якщо подумати, то тікати від поліції немає сенсу, до переслідування підключається все більше й більше патрулів, в результаті погоня набуває ефекту сніжної кульки, що котиться з гори і тільки наростає в розмірах. Але це тверезим зрозуміло, п'яним море по коліна. П'яний білоруський далекобійник з повною фурою автомобілів тікає від міліції https://www.youtube.com/watch?v=Fr1J6S6RmNg Не пийте, люди, за кермом.

П
пасульов

молодці поліція реально роблять не бояться таких прокурорів алкашів а папу дохтора звільнити і кримінальну справу завести за то шо синочка прятав по лікарні уволити

1
121

судді як поведуться рука руку миє , причом тут Балога

Д3
ДО 3333

НАВЕРНОЕ ТИ ТАКИЙ САМИЙ--ПЛУГ

Ю
Юрий

Яка рiзниця кто що говорив або пише. Цей випадок показуе вiдношеня самих громадян до дiй якi проходять в мiстi i державi. Спустять на гальма, ПС спустили а якогось пяного прокурора не спустять. Там вже i татко и мамка забiгал. Якщоб когось вбив то звiсно той що помер i буде винен. Рiшеня: Мудака уволити без можливостi працевлаштуватися в державнi органи. Татка з лiкарнi притянути до абмiнiстратувноi вiдполiдальностi. Неможу зрозумiти хто прикривае таких дегенератiв.

М
мукачівці

непогана людина, будучи прокурором, їздить п"яним, як чіп. бігає від правоохоронців, збиває огорожу. А а погана людина - це той, хто не син наближеного до "молодої команди".

3
3333

Відео ще раз підтверджує, які брехливі є патрульні поліцейські. Зміст відео взагалі не відповідає тексту статті. Де пропозиція хабаря? Де пропозиція пройти тест на алкоголь? Де умисний удар в лице поліцейського? Де імітація поганого стану? Де фольга з невідомою речовиною? Та затриманий взагалі нічого не говорить. Здається, передчасно ставити клеймо на людину.

В
васька

погана він людина , западліст , такий як його батько , яблоко від яблуні....

7
777

В основному кожен хто пише комент підписується не своім ім"ям ,є дописувачі якізахищають потерпівшого і пишуть про розмову на відкриту.Шановні захисники хто в нашій державі на пряму може правду сказати про прокурора або суддю??? Та ніхто, тому що залетить під статтю про наклеп .Наша держава ніби негарна жінка коли дивиться в дзеркало,каже ніби і носик нічого, ніби і губки чудові,і щічки червоненькі і очки голубенькі,а відійде дальше від зеркала страшнюча до ужаса.Так і наша держава ніби і суди є,ніби і прокуратура є,ніби всі гілки влади є,а подивишся в цілому ужас тебе огортає.В суд не підеш бо без грошей правди не знайдеш, хоч і правий,лікарня така сама ,міліція теж,виконавча влада,теж продажна,почти все продала,а що не продала то такі гроші взятками просить що ужас.А як простий гробадянин буде довіряти державі якщо він не довіряє її слугам.Старий Лупяк чого сина вчив юристом щоб самого не посадили скільки дітей по пяні при кесаревому порізав,а так все на мазі свої люди довкола

1
11

Шкода пацана , бо не погана він людина ! Але будучи не такій посаді такого дозволяти собі не можна !

1
123

Яка вулиця І.Зріні? то перехрестя вулиць Берегівської та Шевченка магазин Алігатор!! Редакція виправляйте помилку.

С
свалява

Вигнати з роботи. Ще мало и хижу би достроїв а так придеться розбирати

В
Василь

https://vk.com/s.lupyak

Читайте також