Відеосюжет, як у Перечині вшанували героїв майдану (ВІДЕО)

6
1

Сто синьо-жовтих свічок і молитва за тих, хто віддав життя за європейське майбутнє України.

У Перечині як і по всій державі вшанували Небесну сотню, що орік у лютому загинула на київському майдані. Близько ста перечинців побували тоді в столиці, аби відстояти право на євромайбутнє і позбутися ганебного режиму Януковича. Сьогодні вони зі сльозами згадують ті події, але обіцяють в разі потреби боротися і надалі.

Дошку з фотографіями  героїв  небесної сотні виставили для вшанування в Перечині. Хвилина мовчання, сумна мить, 60 ударів стрілки годинника.  цього вистачило  аби пан Василь побачив перед очима події що трапились рік тому на Грушевського. З перших днів і до кінця, з  вірою в краще майбутнє, простояв на майдані. Страшні картини перед очима, розповідає. Але готовий боротися й надалі. Пан Василь не єдиний перечинець, який активно брав участь в подіях революції гідності, їх близько ста. спогадами  поділився і Богдан. За душі тих хто поліг під час революції відправили панахиду. Сто синьо-жовтих свічок запалили  на пам’ять за героями. На площі звучить гімн майдану.

М-Студіо

Коментарі

У
Українець

Так... Для когось "Небесна сотня" - трагедія, а 50 000 загиблих і постраждалих на Сході нашої країни - усього лише статистика!!! Гірко бачити що сталося і ще станеться з нами і, головне, з майбутніми поколіннями!

Читайте також