Відеосюжет про благодійний концерт у Мукачеві "В родині єдиній" (ВІДЕО)

7
0

У творчості немає кордонів і національних розбіжностей. Фестиваль «В РОДИНІ ЄДИНІЙ» який уже удев’яте пройшов у Мукачеві порадував, народним мистецтвом та зібрав чимало гостей.

Традиційно кожного року   представники різних національностей збираються під одним дахом, щоб себе показати і на інших подивитись.  Дев’ятий  фестиваль  «У родині єдиній»  приурочили до Дня працівника культури, тому  творчих людей тут  хоч відбавляй.   Музикант  Христина Волонтир  прийшла  порадіти творчим здобуткам своїх колег. Сцена з давніх часів об’єднувала людей, адже  в них спільні інтереси , і не важливо на якій мові  говорять творчі люди.

В місті вже давно працюють над тим, щоб кожна національна меншина почувала    себе  як вдома.  На  сцені   закарпатського драматичного театру   кожен з колективів,яких в Мукачеві чимало   показував свою майстерність.  Танці змінювались піснями на різних мовах. Серйозні теми на фестивалі також зачепили.  На російській мові був представлений вірш про зону АТО та українських солдатів. Загалом атмосфера  була  приємною, спонукала на роздуми та подальші творчі   здобутки.  До слова тих, хто  вже  цього року плідно  попрацював нагородили грамотами від міської ради.  

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також