Відеосюжет про чемпіонат Закарпаття з гірського бігу "Паланкова миля" (ВІДЕО)

8
0

Чемпіонат Закарпаття з гірського бігу «Паланкова миля» розпочався 26 червня у підніжжі замку «Паланок».

Провели змагання Мукачеві вперше. Захід зібрав велику кількість не лише любителів здорового способу життя а й професійних спортсменів. Забіг відбувся за підтримки депутата обласної ради Андрія Балоги.

Атлети краю зібралися на відкритому чемпіонаті Закарпаття з гірського бігу що вчора в місті Мукачеві. Бігуни долали дистанцію в 1900 метрів , Стартувавши під горою замку «Паланок»,  а фінішувавши аж в верхньому замку біля пам’ятника  Федору Корятовичу.

У спортивному заході взяли участь близько 100 учасників. Серед були них не тільки любителі здорового способу життя, а й професійні спортсмени.

Забіг пройшов окремо для двох категорій – спортсмени та аматори, а також діти та пенсіонери, останні бігли коротшу дистанцію – 900 метрів. Вік учасників  – від 7 до 77 років.

За словами організаторів, подібні заходи в місті вже проводились, з кожним разом збираючи все більшу кількість учасників.

Після забігу учасникам та глядачам подарували організували концертну програму.

Завершили захід нагородженням переможців. Фаворитом забігу став багаторазовий переможець міжнародних та вітчизняних марафонів, змагань з гірського бігу та спортивного орієнтування Сергій Расчупкін.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також