Відеосюжет про мітинг родичів 128-ї бригади у Мукачеві (ВІДЕО)

7
4

Бійці в Артемівську, а їх рідні під стінами Закарпаської ОДА. Родичі військових 128 бригади після пікету Мукачівської ратуші і перекриття міжнародної траси КИЇВ-ЧОП попрямували в Ужгород.

Мами і дружини вимагали не ротації, а заслужених відпусток для їхніх захисників, на зустрічі з керівниками краю телефонували мінісру оборони.

Двоє синів, єдині кохані, сьогодні вже майже рік обоє захищають державу в зоні АТО.  Ще вчора з хлопцями не було зв’язку, а знаючи що 128 опинилась в оточені, серце обливалось кров’ю, розповідає пан Василь з Дубриничів. Дізнався, що обоє живі, плекає надію, що це був останній їх поєдинок на сході. З такими сподіваннями живе і пані Олеся, чоловік котрої теж на щастя вибрався живим з Дебальцева. Сьогодні солдати 128-ї в Артеміську. А їх рідні під обласною радою, вимагають гарантій , що хлопці таки повернуться додому. Керівники краю кажуть, автобуси готові, і з дня на день за хлопцями поїдуть.

Та матері, дружини вимагають не просто тимчасової відпустки їх рідних, а ротації, про яку їм говорять вже не один день. Аби не переливати з пустого в порожня на зустрічі зателефонували міністру оборони України Степану Полтораку. Пообіцяли очільники краю надати солдатам і фахову медичну, психологічну допомогу, та звання учасника бойових дій. Наразі рідні чекають своїх героїв і вірять

М-Студіо

Коментарі

M
Michel

To a military court the Kiev on sale bloody evil spirits!

.
.

Який ще відпусток. Втрав нема? Нема. Треба вимагати не ротації, а вимагати идти солдати 128-ї с Артеміську до фронту.

Р
Редакція

Перепрошуємо, виправили

М
мукачівець

"Відеосюжет про мітринг"!!! Шановна "радакція", слідкуйте за кривописанням ваших "радакторів"!

Читайте також