Відеосюжет про останню сесію мукачівської Міської ради (ВІДЕО)

10
2

В Мукачеві відбулось депутатське засідання. Окрім традиційних земельних та комунальних проблем, розглянули депутати і питання судоустрою в місті.

Перш за все на черговій сесії Мукачівської міської ради розглянули ряд земельних питань, з їх затвердженням затримок не виникало. Суперечливі питання порядку денного лишили наостанок. Одне з них стосувалось затвердження порядку проведення на території об’єктів комунальної власності міста різноманітних заходів сфери послуг та розваг, а також ярмарків. Депутати висловили чимало зауважень до проекту рішення і вирішили відправити  його на доопрацювання. Наступним питання, по якому думки депутатів розбігались, стало затвердження списку присяжних Мукачівського міськрайонного суду. Суд присяжних вирішуватиме тільки  справи,  де людину засуджуватимуть до довічного ув’язнення.

Підтримав цю позицію і міський голова Мукачева. Наступна суперечка виникла довкола території, прилеглої до фабрики «Мрія», там постійно брудно і щодня влаштовують торговицю. На завершення сесії залишили два оголошення. Перше стосувалось надання посильної допомоги місту - побратиму на сході країни. Міський голова розповів , що підприємці вирішили утворити фонд, аби сконцентрувати кошти для допомоги військовим, які знаходяться в зоні АТО. Каже – не завжди армія забезпечена всім потрібним, тож є потреба допомогти добровольцям та військовим. Говорили і про допомогу місту – побратиму Мукачева – Харцизьку. Зокрема, міський голова розповів, що була пропозиція відправити дітей зі Сходу до Мукачева. Сказати, яка конкретна допомога має бути, наразі неможливо, адже ситуація надзвичайно складна. Але міський голова запевнив: місту-побратиму обов‘язково будуть допомагати.  

М-Студіо

Коментарі

М
Мукачівка

На сесії винесли питання про відкриття 2х стороннього авторуху на пішохідній дорозі біля Мрії. Хто вирішив наражати на небезпеку людей , мотивуючи незаконною торгівлею? Комунальна служба розписується в своїй бездіяльності , боротися з незаконною торгівлею повинна влада разом з міліцією .

М
Майдан

Ригоаналов ( ЧУБИРОК ) и им подобных , пошлите на войну а не детей. Тогда будет правильно

Читайте також