Відеосюжет про приїзд дружини Орбана з гуманітарною допомогою (ВІДЕО)

3
3

Допомога від благодійників. У березні в Україні стартувала масштабна програма Угорської екуменічної служби з надання гуманітарної допомоги внутрішнім переселенцям у 9-ти регіонах країни.

Про це на прес-конференції  в Берегові розповіли гості з Угорщини- голова Угорської екуменічної служби допомоги Ласло Легел та дружина прем’єр-міністра Угорщини Аніко Леваї, яка є послом доброї волі цієї благодійної організації.

У центрі розвитку та консультацій «Едванс»  нині день особливий. Діти, які ходять до гуртку юних кулінарів,  готуються до зустрічі гостей.

Вже багато років  центр розвитку і консультацій, який створила угорська екуменічна служба допопомоги опікується малозахищеними верствами населення. Для дітей тут організували гуртки по інтересам, для  дорослих проводять різноманітні навчання.

З особливою місією до центру завітали гості з Угорщини. Голова Угорської екуменічної служби допомоги Ласло Легел та дружина прем’єр-міністра Угорщини Аніко Леваї, яка є послом доброї волі цієї благодійної організації розповіли про масштабну гуманітарну програму, яка стартувала в березні цього року.

Служба допомоги працює і в інших країнах Європи та бере учать в  багатьох  міжнародних програмах. Вже не перший рік допомогає і  Україні.

Після прес-конференції представники угорської екуменічної служби допомоги вручили одиноким пенсіонерам продуктові набори. Решту пакетів соціальні працівники передадуть нужденним вже за місцем їх проживання.

М-Студіо

Коментарі

0
007

Вальцмани,Гройсмани та інші "мани"ау,а ви де?Ганьба нашій владі.А хто Орбана критикує-хай язик забє в...

.
.

Дружина Орбана приііхала в Украііну щоб чимось допогти , коли наша держава почне дбати про Украііну ?

.
.

Дружина Орбана приііхала в Украііну щоб чимось допогти , коли наша держава почне дбати про Украііну ?

Читайте також