Відеосюжет про приїзд на Закарпаття партнерів з Височіни (ВІДЕО)

6
0

Закарпаття та чеська Височина планують розробляти спільні проекти і у галузях водопостачання та лісового господарства. про це говорили під час зустрічі закордонних гостей із керівництвом Закарпаття Обговорили партнери і проекти на перспективу.

За круглим столом з очільниками краю сіли за переговори. Гетьман краю Височіна, каже, радий зустрітися не тільки з головою ради, ай з головою закарпатської адміністрації. З Василем Губальом чеські партнери знайомі, зокрема під час роботи над проектами в хуському районі, де нинішній губернатор очолював раду району. Висловили побажання працювати і надалі, вже й з адміністрацією . В свою чергу голова подякував гостям-сусідам за плідну роботу в області, і пообіцяв сприяння адміністрації в двух сторонній співпраці.Голова ради Іван Балога в свою чергу відмітив, нині адміністрація та рада працюватимуть як одне ціле. - Є порозуміння, і наслідки будуть помітні при втіленні проектів на 2015 рік.

Позитивно відмітили чеські партнери європейське налаштування закарпатських очільників. А також рішення обласної ради , що передбачає перехід на альтернативні види опалення в бюджетних закладах. Обговорили партнери і проекти на перспективу. Зокрема голова адміністрації звернув увагу гостей з Чехії на проблему води в деяких районах області. Говорив і про обмін досвіду в галузі лісового господарства.Гості радо пообіцяли допомогти. Партнерські стосунки з Височіною та обласною радою тривають вже багато років поспіль, за плечима не один проект, та на цьому робота не припиняється, запевнили на зустрічі. Вже незабаром обласна рада розробить низку проекті і на наступний рік.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також