Відеосюжет про щотижневу конференцію голови Закарпатської ОДА (ВІДЕО)

15
0

Цього разу говорили про кадрові зміни та питання, що залишились після виборів. Із журналістами також поспілкувався новообраний депутат Верховної Ради України Іван Балога.

Перше пиатння, яке Голова Закарпатської обласної адміністрації Василь Губаль порушив під час прес-конференції для журналістів - вибори. Категорично заперечив застосування будь-якого адмінресурсу. Разом з тим повідомив новини щодо голів місцевих адміністрацій. Спростував і чутки щодо власного звільнення, які напередодні розповсюдили кілька сайтів.

Також із журналістами зустрівся Іван Балога – голова Закарпатської обласної ради, який за результами попереднього підрахунку голосів обраний народним депутатом Верховної ради України по 73-му мажоритарному округу. Відповів на запитання журналістів і висловив позицію щодо повернення до виборів за партійною системою. Наголосив: виступає і виступатиме за європейську інтеграцію України та децентралізацію влади. Що ж до кандидатури на заміщення посади голови обласної ради, Іван Балога повідомив: наразі тривають консультації.  Результати ж запросив журналістів дізнатись у п'ятницю  на сесії обласної ради. 

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також