Відеосюжет про те, як з Мукачева відправили чергову допомогу на схід (ВІДЕО)

6
0

Відправились в зону АТО. Активні мукачівці вирушили на Схід України з гуманітарним вантажем, який підготували небайдужі містяни, підприємці і народні депутати.

Від теплих речей до мікрохвильових печей – чергова допомога нашим бійцям з кожним разом стає ще масштабнішою. Цього разу на Донбас вирушив і батько одного з військових 128 бригади.

Пан Тиберій свого сина з АТО чекав чотири місяці, але хлопця не відпускають, тому вирішив навідати свого героя сам. За словами батька, хлопець не бідкається, адже знав на що йшов. Разом із друзями, а це активні мукачівці і підприємці, які не лишають наших бійців наодинці зі своїми проблемами на Сході, пан Тиберій зібрав допомогу 128 бригаді, яка зараз у плановій відпустці в Краматорську і Артемівську. Зібрали за три дні майже три тонни вантажу, запакували повний мікроавобус і причеп. Те, що просили бійці, те і отримають, кажуть підприємці. У такому складі активні мукачівці зібралися в АТО вперше.

Кажуть без божого благословіння і освячення їхати навіть не планували. Тому гумвантаж як і самі сміливці без святої води не обійшлися.  Якщо дозволять кажуть мукачівці, гумвантаж залишать в АТО, а деяких хлопців заберуть додому. Сподіваються, що поїздка не остання, адже нашим бійцям потрібен ще й мікроавтобус для поранених.Активісти Мукачева дякують всім, хто відгукнувся і долучився до благородної справи, та ще й на початку Великого посту.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також